-

Originally Posted by
KaraKemal
senin tarzın böyle olduğu için hoşuna gider zannetmiştim,
incittiysem affola
Sıkıntı yok. Eleştiri ok, ama hakaret yanlış bir davranış... Üstelik suç... Herkes benim gibi iyi niyetli olmayabilir... Cahillik etmeyin
-

Originally Posted by
ayhan53
kimse bakan olmak istemiyormuş koca proflar siyasetçiler ekonomistler işadamları hepsi buro elemanı olmak için kuyruğa girmiş yes koka yes haşhaş diyorlarmış
Şaka bir yana ben ekonominin Özgür Demirtaş gibi popüler birini bekliyorum
Göz boyamalık
Ya tutarsa hesabı bir denerler heralde... Bu kadar gecikmesi de iyi bir isim arayışını gösteriyor... Ama iş işten geçti tabi..ö
-

Originally Posted by
Caho

Göz boyamalık

Ya tutarsa hesabı bir denerler heralde... Bu kadar gecikmesi de iyi bir isim arayışını gösteriyor... Ama iş işten geçti tabi..ö
hüseyin aydın olmadı populer istiyorsan yiğit bulut antipatikse alkimlerden biri
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Caho

Göz boyamalık

Yok o ve öyle isimler olmaz Caho Başkan. Popüler olacaksa da aynı cenahtan olacak. Var mı öyle biri bilmiyorum ama vardır illaki.
-
Hisse hareketliliklerine bakıyorum
Şu an Borsamızda çok hikaye kalmadı
Spor hisseleri hareketli:
Orda, Şampiyonluk mevzuları var. TFF nin kuruluşu 1923. Fenerbahçenin başvurusu vardı. Eğer 1923 den itibaren şampiyonluklar sayılırsa, En çok şampiyonluk yaşayan takım Fenerbahçe oluyor.
Beşiktaşta arada epey şampiyonluk alıyor.
En az kar lı, Galatasaray..
Kanal İstanbul:
Kanal istanbul başlarsa
Harfiyat, inşaat, çimento beton sektörlerinde hareket bekleniyor..
Sağlık sektörü her daim hareketli.
Bir de Döviz artısı, nakiti olup, borcu olmayan şirketler her daim önde..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
-
La şu Fenere 20. şampiyonluğu vermediler şimdi 10 tane birden istiyor. Anammm ne çamur ula bunlar. Şimdi mi geldi akıllarına aga 60 yıl olmuş
-

Originally Posted by
tospa
Yok o ve öyle isimler olmaz Caho Başkan. Popüler olacaksa da aynı cenahtan olacak. Var mı öyle biri bilmiyorum ama vardır illaki.
Yani bu kadar geciktiğine göre bomba bir isim arayışı olmalı diyor mantık... Kalkıp Hakan Atilla Maliye Bakanı, Berat Albayrak Ekonomi bakanı yapmazlar heralde
-

Originally Posted by
tospa
La şu Fenere 20. şampiyonluğu vermediler şimdi 10 tane birden istiyor. Anammm ne çamur ula bunlar. Şimdi mi geldi akıllarına aga 60 yıl olmuş

Şimdi gelmedi..
90 lardan beni benim hatırladığım..
Fener zaman zaman bunu ister..
Ki haklıdır da..
Cumhuriyet ne zaman kuruldu
Ne zamandır gs fener bjkas rekabet var..
O zamandan itibaren sayılmalı..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri