Bu forumda herkes kazandý-kazanýyor parayý ve EGO yu battal boy çuvalla taþýyamýyor.Birtek ben Tesus ,Kirsoy,Bozkurt reis kaybettik.
ÝÞ BANKASI Piyasa Deðeri 21,689 MÝLYAR TL, Defter Deðeri 67,776 MÝLYAR TL ... Güçlü iþtirakleri var...
Bu iþtiraklerin en büyüðü Þiþe Cam grubu. Þiþe Cam'ýn yüzde 50,93 hissesi ÝÞ BANKASI na ait...
Þiþe Cam'ýn piyasa deðeri 22,300 MÝLYAR TL defter deðeri 22,194 MÝLYAR TL.
ÝÞ BANKASININ PÝYASA DEÐERÝ OLAN 21,689 MÝLYAR TL DEN ÞÝÞE CAM PAYLARININ PÝYASA DEÐERÝNÝN ETKÝSÝ OLAN 11,357 MÝLYAR TL YÝ ÇIKARIRSAK ;KABACA ÝÞ BANKASININ BANKA KISMININ PÝYASA DEÐERÝ 10,332 MÝLYAR TL KALIR.
ÝÞ BANKASININ DEFTER DEÐERÝ OLAN 67,776 MÝLYAR TL DEN ÞÝÞE CAM PAYLARININ DEFTER DEÐERÝNÝN ETKÝSÝ OLAN 11,303 MÝLYAR TY YÝ ÇIKARIRSAK ; KABACA ÝÞ BANKASININ BANKACILIK KISMININ PÝYASA DEÐERÝ 56,473 MÝLYAR TL KALIR.
BAÞKA GÜZÝDE ÝÞTÝRAKLERÝ OLMASINA KARÞIN ÝÞ BANKASININ BANKACILIK KISMININ OLUÞAN BU RAKAMLARA GÖRE PD/DD DEÐERÝ 10,332/56,473=0.18 YAPAR.
Ýþ Bankasý'nýn karý olan 6,810 milyar Tl den Þiþe grubundan gelen yaklaþýk 1,070 milyar Tl karý çýkarýr ve yeni oluþan 5,740 milyar tl ile kabaca bankacýlýk kýsmý piyasa deðeri olan 10,332 milyarý oranlarsak da kabaca bankacýlýk kýsmýnýn F/K DEÐERÝ 1,8 çýkar.
Özetle böylesi bir deðer potansiyeli varken günlerce GARAN vs konuþmak bana absürt geliyor... Eðer bir banka kaðýdý almayý düþünüyorsanýz bu kaðýt bence kesinlikle ÝÞ BANKASI olmalý...
Garan ve diðer bankalarda dipler delinirken Ýþ bankasýnda dipler yükseliyor dikkat ettiyseniz...
Býrakýn bahçeliyi vs onlar günlük muhabbetler... Tüm gün ons altýn ve gümüþ diye yýrtýndým týnlayan olmadý...
Epeydir bu forumda gerçek anlamda borsa konuþulmuyordu, umarým ilk taþý atmakla beraber devamýný getirirsiniz...
Son düzenleme : Caho; 31-03-2021 saat: 19:59.
vadeli piyasalar APS görmek için OPEN ÝNTEREST indikatörünü grafiðe ilave edebilirsiniz.
Tek sorun sadece günkük grafikte çalýþýr.
x30 veya x100 üzerine sadece özel formül yazýlarak atýlabilir.
kaybedenler kulübüne +1
Bear_Bull
@BearBull26
Ben hisselerle hiç ilgilenmezdim...
Garan çok gündem olduðu için bakayým dedim...
Tepki gelirmi diye düþündüm...
Garan ýn uzmaný,
Kararaný,
Hocam bir yorum alabilirmiyiz...
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
Türkiye'de son 24 saatte 240 bin 12 Kovid-19 testi yapýldý, 39 bin 302 kiþinin testi pozitif çýktý, 152 kiþi hayatýný kaybetti.-AA-
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri