2015 satýþ hasýlatý 7.4 milyar, favök 1.3 milyar, net kar 0.9 milyar
2020 satýþ hasýlatý 27 milyar, favök 5.7 milyar, net kar 3.1 milyar
5 yýlda 4 kat büyümüþ þirketin bilançosu, fiyat da 4 kat.. o zaman da ucuzmuþ, þimdi de..
fd/favök 5x, f/k 7x .. bu fiyatlamaya balon diyebilecek birisi, gitsin kaz falan gütsün, yani borsayla uðraþmasýn
Temel analiz böyle pis iþ iþte. Sen görürsün fiyatý alýrsýn millet konuþur durur. En sonunda ise hee þey aslýnda rücu eder, paralar gelir.
He iþ grubunda çok büyük beddua ve ahým var. Soda ya çaktýlar ve çöktüler, iki elim yakalarýnda. Resmen çökmek eskiden küçük çaplý mafya benzinlige filan çökerdi her þeyin bir raconu vardý. Yazýklar olsun.
Bu para kazanmayýz demek deðil ama ahým var iþte.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse burim fiyatýna da dolar bazlý bakýnýz o halde. Zaten dolar bazlý çalýþýlmasý gereken bir þirket.
Temel olarak ucuzluðu bana göre tartýþmaya kapalý bir þirket. Grubun pis iþler yapmasý ve buna göz yumulmasi ayrý bir olay.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya görebilir dibin dibi onun dibinin de dibi olabilir. Bu ayrý bir þey. Ýddiasý olmaz borsa bu ya tüm borsa taban yedik daha gecem hafta
Ama çok aþýrý ucuz artmýþ filan da deðil, ayrýca 1 sene önce 3.38 gören þiþe ile su anki þiþe ayný þiþe deðil þirket kaç katýna çýktý birleþme ( ve haksýz mala çökme) ile.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÝÞ BANKASI Babamýn malý deðil,ben düþüncelerimi yazdým,sizlerde yazdýnýz.
Saygý duyuyorum.
Zaman kimi haklý çýkartacak göreceðiz.
ytd
Yer Ýmleri