Bende baþka grafik paylaþan pek olmadýðý içün üzerime alýndým. Ben yorum yapmam. Sizin o bazen iki çizgi, bazen iki ortalama, bazende ne olduðunu anlamadýðýnýz þeylere bil fiil çalýþarak 10 yýldan fazla zamanýmý verdim. Hala da çalýþýrým her gün. Grafikte ne varsa, ne olursa ne oluru yazarým, yazdýðýmýnda grafiðini atarým. Ýsteyen beðenir, isteyen beðenmez. Ýsteyen dikkate alýr isteyen almaz. Banane lan babamýn oðlumu buradakiler.
Sen önce bir Vob grafiði aç bak bakalým Pandemi dibinden sonra dip çalýþmasý kaç ay sürmüþ. Ben yazayým 7 ay. Þimdi dip çalýþmasý diyince tabi yeni diplere, ya da yatay olacak ikili, üçlü dip olacaki tobo olacak diye bilen adama o 7 aylýk dip çalýþmasýný anlatamazsýn.
Ocak ikinci haftasýndan beri dikkatli olun buradan mal alýnmaz, long açýlmaz, diye diye feryat ettiðimi yazmasýnýz ama iþinize gelmeyince. Kaç kiþi sýfýrladý o 2 günde?
Ben yorum yapmam. Kýsa vade birþey görürsem paylaþýrým, uzun vade gördüðümü grafiðini atar yazarým. Durum deðiþir onu da yazarým. Gaybý yalnýz Allah bilir. Ama Allah ta akýl vermiþ, bilim vermiþ kullanýn diye. Onu da kullanmak lazým elden geldiðince.
Teknik analiz ne olacaðýný deðil, ne olursa ne yapacaðýný söyler.
Ýsteyen inanýr teknik analize isteyen inanmaz. Haydin hayýrlý traþlar. Bu kafayla gidenler askere zor alýr teskere. Ýsimlerin çoðu deðiþir burada. Çok þükür yýllardýr buradayým. Eski forum eski nick dahil.

Yer Ýmleri