-

Originally Posted by
sindoma53
Ünlü yoncada bugunde 7 milyona yakın mal sattı.
Satsın satsın. Ne varsa alayını satsın, sabaha kadar burdayız.
-

Originally Posted by
KaraKemal
ben isctr dün girdim, akşam da izah ettim niye girdim, sen de girdiydin zannettim, ama sen bugün girmişin
neyse kararanının 6.60 desteği çalıştı garan'da yalnız, bildi desteği, ama sabah biraz negatif gördüydüm kendisini, sen ne diyosun ?? bu arada isctr 3,5 kaldı, garan geçti 4 oldu, sabahtan beri isctr liderdi tabelada
Ben işc ile ilgili ne yazar ne konuşurum artıkın
Uzun vadeli yatırımcıyım, fiyata bakmam... İktidar gider her şey güllük gülistanlık olur yine fiyata bakmam satarım
Kupon ama ıssız izbe bi arazi almış gibi düşün, imara açılır, yol yapılır satarım
-

Originally Posted by
KaraKemal
edit: ykbnk ani bi atakla öne geçti %4.2 ile.. ykbnk kentuf'un kağıdıydı hala taşıyo mu acaba ??
kentuf piyasanın havasını çok iyi koklayan bi arkadaşımızdır, keşke gelse son görüşlerini özetlese
Kentuf ocak sonunda ne var ne yoksa hepsini sattım diye video çekti..
youtube kanalında bulabilirsiniz.
-
Bence mb toplantısına kadar olumlu gideriz, o hafta bir sürpriz olmazsa da devam ederiz...
-
Spekülasyon amaçlı 6,7X lerden aldığım garanları 6,93 den verdim... Bir miktar altın fonu aldım...
-
Aşağı gelirse bakarız tekrar
-
Çako yazdığına göre bendeki 6.86 maliyetli yoncalar duruyor .
Önce 6.98-7.00 bandını zorlayacam , sonra 7.05-7.20 duruma göre stoplos cebimizde.
-

Originally Posted by
Caho
Bence mb toplantısına kadar olumlu gideriz, o hafta bir sürpriz olmazsa da devam ederiz...
adnan bali de bıraktı isctr makamını, onu mu alacaklar acaba kabineye ??
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri