AB ülkeleri sonrasýnda bir sürü goy goy yapacak ama yüksek olasýlýk gelecek ab ilerlerleme toplantýsýnda vize muafiyeti ile ilgili çok büyük adým atýlacak. Bence tabiki. Tahminim doðru çýkar ise beni hatýrlarsýnýz [emoji3]
AB ülkeleri sonrasýnda bir sürü goy goy yapacak ama yüksek olasýlýk gelecek ab ilerlerleme toplantýsýnda vize muafiyeti ile ilgili çok büyük adým atýlacak. Bence tabiki. Tahminim doðru çýkar ise beni hatýrlarsýnýz [emoji3]
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Mesajý oku...
Arkadaþ gümüþ kontratýnýn spot fiyatýn altýnda iþlem görmesinin sebebini sormuþ...
Endeksle alakalý yorum olmadýðýný dahi anlamamýþsýn, çok þartlandýrma kendini pozisyonuna...
Yeni düþtün herhalde buraya , birinci seans artar ikincisinin ortasýnda düþer sonra çýkar falan...
Umarým istediðin gibi olur...
allem etti kallem etti dün gece kapanýþ seviyesine getirdi...kafa buluyor bizimle...
ÜYELÝK : KASIM 2006
borsada gece seanslarý mý baþladý bir çok hisseye dever kesici gelmiþ kap.da hayýrdýr..
02.04.2021 2219
Bildirim Tipi
DKB
Yýl
-
Periyot
-
Ýþlem Sýrasý Durdurma BildirimiA+ A-
Özet Bilgi
KONYA.E Ýþlem Sýrasýnda Devre Kesici Uygulamasý Baþlamýþtýr
Ýlgili Þirketler
[KONYA]
Ýlgili Fonlar
[]
Devre Kesici Uygulamasý
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
KONYA.E iþlem sýrasýnda sürekli iþleme ara verilmiþ, tek fiyat emir toplama baþlamýþtýr.
Haftaya sert yukarý alabilir, 1550 kadar. Pozum yok yakýn takip de etmiyorum þimdi baktým pastaya da baktým 1550 çekip orada tekrar aþaðý/ yukarý karar verebilir. Tahminen oradan tekrar basar bu kadar malý ralli yapmak için halka arz etmiþ deðildir herhalde.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fil çoðalsýn,
Ebabil den umut kesilmez...
Firavun azsa da,
Nilden umut kesilmez...
Zalimler ölmüyor diye,
Yeise kapýlma....
Sabret hele,
Azrail den umut kesilmez...
Abdurrahim KARAKOÇ
Gurban olduðum Allahým arzu halimiz budur...
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
Yer Ýmleri