ülkenin son 20 yýllýk tarihi siyasal islamýn fikri iflasý ve suistimaller silsilesi. nerden nereye gelmiþler.. Hz. Ömer'in mumu hadisesindeki hassasiyetten "130 milyar dolarý sorgulayanýn þutlandýðý" bir devire dönüþüm.. yolsuzluklarýn üstünün örtüldüðü.. duygu sömürüsünün dakka baþý yapýldýðý.. korku iklimi.. acý bir durum ülkemiz için..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bence bu ülkenin en büyük sorunu hoþ görü. Malum seçim sisteminde solcu saðcý Ýslamcý kürt ve milliyetçi nasýl bir araya gelecek. Yada hangileri bir araya gelip de iktidar olacak. Þu anki aritmetikte üçü bir araya gelecek. Diðer taraftan her iki ittifak içinde de milliyetçi solcu Kürt Ýslamcý var. Bu kadar iç içe geçen bir toplumda kelimeler daha dikkatli kullanýlmalýdýr.
Bana göre millet ittifakýnýn en büyük sýkýntýsý ittifak içersinde olanlara karþý hoþgörü olmayýþý. RTE iðne ile tuzak kazsa bile bu ittifak içinde çok büyük sorun oluyor.
Her yönüyle cemaatçi toplumuz.çocuk milletiz. Her olayý ilkesel deðil doðup büyüdüðüz cemaatin deðerine göre yargýlýyoruz.seküler muhafazakar milliyetçi kürdü fark etmiyor. Herkes önce kendi kimliðini masaya koyuyor. Sonrada karþýsýndakine dikte etmeye çalýþýyor. Kimseninde Bi bok bildiði yok. Sadece hayat zamanla öðretiyor ya da öðrenemiyor. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri