104'lükler derken aklý sýra 150'liklerden birinin oðlu olan cemal madanoðlunu anýmsatmaya çalýþýyor.
þimdi þuraya neler yazmak vardý var ya. neyse.
104'lükler derken aklý sýra 150'liklerden birinin oðlu olan cemal madanoðlunu anýmsatmaya çalýþýyor.
þimdi þuraya neler yazmak vardý var ya. neyse.
audentes Fortuna iuvat
Nisan vade makas sizce an itibariyle kac puan olmalý arkadaslar yaklaþýk olarak
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1) þeriyat deðil. Þeriat. Þeriat=Kuran. Allah'ýn emirleri. Adam imam bunu savunmayacak da neyi savunacak. Ýnanmadýðý þeyi nasýl yaþayacak. Hep anlatýlýr. Þeriata karþý olan birinin arabasý çalýnýr. Arabasý çalýnan adam çalaný yakalayým gebertecem der. Yanýndaki hop der þeriat elini kesecekti sen baþýný kesiyorsun. (Kol kesme olayý ayrýca çok istinadýr þeriatta bildiðim kadarýyla). Ben Cumhuriyet yönetim þekline, kominist yönetim þekline veya diðer diðer yönetim þekillerine karþý deðilim böyle biline. Her ülke farklý bir tarzda yönetiliyor zaten.)
2) Put deyince Atatürk'ün heykeli anlýyorsunuz sanýrým. Ben de Atatürk'ün heykeline tapmýyorum. Ama Atatürk'ün düþünceleri ilkelerini benimserim. Atatürk Türkiye'yi kuran liderdir. Kuran'da putlarý yasaklamýþtýr.
3) 104 Asker sivil deðil. Emir komuta zincirinde neler olabileceðini askerde yaþadýk. 15 Temmuzda yaþadýk vs...Girsin siyasete siyaseten söylesin. Ben ayný bildiriyi Erdoðan'ýn çözüm sürecinde ya da CHP+HDP ittifak yaparken de beklerim. Bunlar terörist (HDP) demeyen amiral var mý acaba merak ediyorum.
4) Lütfen siyaset yapmayýn. Kendi düþüncenizi baþkalarýna benimsetmeye çalýþmayýn. Kendi düþüncelerini destekleyen ifadeleri alýntý yapýp kullanmayýn. Borsayla alakasý yok bir iki siz öyle düþündüðünüz için öyledir. Paylaþtýðýnýz alýntýdan borsayla ilgili bir çýkarým yapamýyorum. Bu yazý bile size gereksiz bir cevap.
Bitti. Cevap yazmayýn. Cevap yazmayacaðým.
Ali Koç ,virüse yakalanmýþ
Baþkana büyük geçmiþ olsun
Fenerbahçe baþkanlýðýnýn yaný sýra
Bu konjüktürde , ülke ekonomimiz için
En önde ki ,en önemli güç
Koç grubu, Koç Holding , Koç Ailesi
Ali Koç Baþkan, ülke ekonomisi için de olmazsa olmaz bir kiþiliktir.
Acil Þifalar..
O kadar sýkýldým ki bir erken seçim olsun istiyorum valla önceden istemezdim ülkeye faydasý yok zaman kaybý diye...
Bak yazdýklarýmýn hepsini üþenmeden cvplamýþýn aklýnca.
Bir tek Öyle bir dünya yok dediðim cümleyi maddeye dökmemiþin.
Demekki kafa yapýn ayný bu yüzden anlýyacaðýn þeyler deðil yazdýklarým aslýnda basitti.
Sen sallarken herþey mübah , ben sallarken tü kaka onu anlattým ama sizin için zormuþtu anlattýðým.
kolay gelsin.
Ha unutmadan bu ülkede Atatürk kü putlaþtýran yok saygý ve sevgi var.
Put olayýný gündeme getiren zihniyeti bozuk olup belli bir kesime gönderme yapýp gündemde olma isteðidir.
Çakma Maltalý, yeni yeni nicklerle yazma![]()
69'da 70'de meydan okuyo,geleni gýlýçdan geçiririm diyo,pala kendi dýþýnda biri yazsa þimdiye ezer geçerdi...
Yer Ýmleri