Bu eregli ne pis kaatmýþ. Gram gevþemiyor.
Bu eregli ne pis kaatmýþ. Gram gevþemiyor.
borsa düþerken þey niye yükselmiyor faiz artýþý beklentisi mi var
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Norveç bunu tartýþýyor: Baþkentteki apartman dairesinde 9 yýldýr ölü olan bir kiþinin cesedi bulundu
Norveç'in baþkenti Oslo'daki bir apartman dairesinde 60 yaþlarýnda bir erkek cesedi bulundu. Adamýn 9 yýldýr ölü olduðu belirlenirken, daha önce birden çok kez evlendiði ve çocuklarýnýn olduðu açýklandý. Adamýn ölümü, ülkede teknolojinin toplumdaki fiziksel temasý azaltmadaki rolü hakkýnda tartýþmalara yol açtý.
https://www.ntv.com.tr/dunya/norvec-...G022YUUd5Q58nw
Nerede evlatlar,nerede insanlýk.?
Türkle arabý ayný kefeye koymak doðru deðil.
Borsada benim gibi insanlar düþünüyor Güven ve adil bir ortam olmazsa daha çok bu iþten elini eteðini çekecekler var.
Borsacýlar hiç mutlu deðil olamazlar da..
Bu arenayý üç beþ düzenbazýn para kazanmasý için harcayýp küçük yatýrýmcýyý maðdur eden bir sistem haline getirdiler...
Bu günlerde þu anda akýllanan herkes kaçýp kaçýp gidiyor ya da bekliyor forumun reyting rakamý bunu doðruluyor sanki ...
Yeni dünya düzeni kuruluyor diyorki ABD ve Avrupa herkes tarafýný belirlesin, þuanda Yunanistan'ý bize karþý kullanýyorlar, Ukray ayýnda Rusyaya karþý kullanýyorlar.
Þuanda virüs Ýstanbulda uçmuþ durumda, grip gibi baþlýyayýp çok çabuk çevreye bulaþýyor.
Halk karþýlýðýnda möntrö delinebilir.
Rus dýurdurulmadýðý taktirde yeþilköye iner. Ýnsan alýþkanlýklarý deðiþmez.
Ýçine çarlýk kaçan rusun hayali
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri