Bakýþ açýn çok yanlýþ, temel analiz ile 3 TL olmasý gereken hisse 300 TL oluyorsa, burada kabak gibi manipülasyon vardýr. Grup vardýr, organize bir þekilde bu oyun oynanýyordur.
SPK nýn göstermelik cezalarý, dostlar alýþ veriþte görsün misali.. elde edilen karýn 10 katý ceza verilir ve 3 yýl hapis yatarsýn densin...bak bakalým operasyonlar nasýl bitiyor.
Bürokrasi iþin içinde, siyasiler, onlarýn yakýn dostu, akrabasý vs..hatta SPK bile iþin içinde bence.
Yok serbest piyasa, yok kendi düþen aðlamaz vs hikaye bunlar.
Ha ben hiç bulaþmadým bu hisselere, heves de etmedim. Buradan kazanacaðým parayý da istemem...ama bu tuzaða düþen acemi kumarcýlara kýzýp, ne halleri barsa görsünler diyemem. Devlet bu yüzden var, düzenlemeler bu yüzden yapýlýyor. Kurt la kuzuyu baþ baþa býrakmamak lazým.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
%2 hisse ayrýcalýklý hisse ile borsada iþlem gören þirketi yönetiyor. Ýçini boþaltýyor bedelli sermaye artýrýmý yapýyor. Mesela ihlas Grubu 5 kuruþ vermeden kaç kez bedelli sermaye artýrýmý yapmýþ. Kaç kez zarar etti temettü vermedi vs bunun ky için kuralý vs olmalý.
Covid geçirenlerin 3 de 1 de nörolojik hastalýklar oluyormuþ.
Deprasyon,kaygý bozukluðu,perkinson vb.
Bu salgýn çok farklý diyorlar.
habertürk tv.de canlý.
Yer Ýmleri