-
en ufak yükselişte SATıyor..ilginç..
-
Bist...100
Aşağı basıp aşağıyı tuzaklıyor sonra Yukarı basıp yukarıyı tuzaklıyor.
Bakalım neler olacak.
-

Originally Posted by
şahna
Reuters: Türkiye'de sert korona önlemleri geliyor, tedbirler arasında, şehirler arası seyahatin sınırlandırılması, 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması ve spor ile eğlence tesislerinin kapatılması gibi önlemlerin olabilir - Foreks
SNE-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bumuymuş sert tedbirler...
-
Sonra millet neden kriptoya kaçıyor
OMAHALI
-
sabahtan beri bir aşağı bir yukarı...mala bağladı PALA...
-

Originally Posted by
KaraKemal
hahhahahha, maho algı çalışması yaparken
cümle alem biliyor ki, şu son guvernör değişikliği daha da faiz artırımı yapılmasın diye yapıldı en başta, yeni gelenin faiz indirebilecek olmasından endişe ediliyor piyasa tarafında daha ziyade, hadd-i zatında türkiye açık ara en yüksek faiz veren ülke falan, yani faiz artırımı diye bi ihtimal zaten yok.. lakin maho çıtayı buraya koyuyor, imkansızı istiyor, zira maho şort !!
Ben bir primat değilim ki pozisyonuma göre yazayım yahut sadece benim poziayonumu savunanları öveyim, aksini düşünenlere saldırayım...
İşc nin diğer bankalara göre avantajlı olduğunu anlatırken nasıl da güzel yağ çekiyordun bana...
-

Originally Posted by
Caho
Ben bir primat değilim ki pozisyonuma göre yazayım yahut sadece benim poziayonumu savunanları öveyim, aksini düşünenlere saldırayım...
İşc nin diğer bankalara göre avantajlı olduğunu anlatırken nasıl da güzel yağ çekiyordun bana...
olmayan bi ihtimali dile getirmişsin, hatta bu olmazsa olmaz'dır demişsin, o yüzden bende -herhalde short olmalı ki, böyle bi düşünce neşretmiş diye bi hissiyat oluştu, o nedenle sadece
-
göm gitsin alüminyum. amma da kastın
audentes Fortuna iuvat
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri