turizm bu sene batýk olmaz. yurt dýþý gelmez ise yerli mutlaka gelecektir. millet fena bunaldý
tabi turizmden daha önemlisi vakalar coþacak. millet takmýyor gerçi artýk orasý ayrý ama bu gidiþ gidiþ deðil.
turizm bu sene batýk olmaz. yurt dýþý gelmez ise yerli mutlaka gelecektir. millet fena bunaldý
tabi turizmden daha önemlisi vakalar coþacak. millet takmýyor gerçi artýk orasý ayrý ama bu gidiþ gidiþ deðil.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
En güzeli sürü baðýþýklýðý. Geçen yýk hiç bir önlem alýnmayacaktý ve sürü baðýþýklýðý olmasý saðlansaydý bu kadar sorun yaþanmazdý.
Bu bitiþ on yýl önce de vardý on yýl sonra olacak.
Çok da þey etmemek lazým.
Son düzenleme : mustican; 12-04-2021 saat: 21:35.
Fenerbahçe çok tuhaf takým
o kadar noksan Malatyayý yener oynamýþtým iddada , berabere kaldý
hem kupon gitti, hem burda zarar etmiþtim taban olmuþtu
bugün yenemez, Antep çok iyi top oynuyor diye berabere kupon yaptým, mal da yoktu, týrsýp vermiþtim
Fenerli topçular ölümüne oynadýlar resmen yendiler
kupon da gitti, sattýðýma da piþman ettirdi
ne tuhaf takým alimýnýyumm
bi türlü denk gelemedim
hem 2. sýra garanti gibi oldu, þampiyonlar ligi ön eleme için
hem de þampiyonlukta pusuya yattý resmen
hayatta herþey kýsmet
asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Normal þartlar altýnda ilk Rus turist kafilesi ülkemize geleli bir ay olmuþ olacaktý hemen hemen. Rusya'nýn bugünki kararý terminal iþleticisi ve sarý kuþ için kötü oldu. Antalya havalimaný bir buçuk ay Rus uçaðý görmeyecek mesela. Sarý kuþ tarifeli olduðu için etkilenmeyecek görünsede daha önce yazdýðým gibi bu karar siyasi Rus ayusundan herþey beklenir.
elin gavuruna tabiki daha ucuz ve kaliteli olacak senelerdir ne yazýyoruz burda
anahtarý vermenin tonla yolu var![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Tam kapanma ile ilgili bir þey yok.
Rusya’dan bir heyet gelecekmiþ ve turisti bölgelerini denetleyeceklermiþ.
Saðlýk alt yapýsýnda bir sorun yokmuþ.
bbc.com: 'Rusya, artan vaka sayýlarý nedeniyle haftada iki sefer hariç Türkiye'ye tüm uçuþlarý askýya aldý'.
Þimdi bu haber içeriðine göre iþ deðiþir. Sadece charterlar deðilmiþ durdurulan. Sn el turco isabetli bir karar vermiþ olabilirsiniz.
(Bugün fazla yazdým baþýnýzý aðrýttým iyi akþamlar, yarýn görüþmek üzere.)
Yer Ýmleri