2. çeyrekte genelde bedelli sermaye artýrýmý olurdu.
Bankalarda bu tarzda bir sermaye artýrým ihtimali var mý?
Digerlerine ne olduki abi. Olan yine bankalar tupras thy kchol sahole oldu.pandemi dibinden geri kalanlar 3 4 5 10a katlamýþ. Nasýl bir at hýrsýzlarýna karþý pozisyon alýyorsak anlamadim. Örneðin sasa 6 liradan 45 lira olmuþ. 25 liraya düþse çok mu düþtü diyeceðiz. Yada eregli 7 liradan baþlamýþ temettuyude sayarsan 18 lira olmuþ. Endeks 100 bine düþse eregli 10 lira sasa 25 lira olur mu? Ama endeks 100 bin olsa tüpraþ 60 garanti 5 isc 3.90 olur. Iblisler essegi boyayip okuz diye satiyolar.
Eregli- Sasa falan Bist 30 hissesi hocam wc kaðýdý deðil bunlar. Evet operasyon yemiþler/yiyorlar. Kardemir de dahil. Can çekiþiyor Kardemir dikkatli olsun orada olanlar. Bunlar düþecek ve týrmalayacak. Ne olacaðýný görmek isteyen THY grafiðine baksýn. Can çekiþecek yýllarca. Rallilere falan uzaktan bakacak. Bu grubun ilk operasyon hissesi THY.
WC kagýdý dediklerim belli bir masa bir kasa ne idüðü belirsiz patron/spek hisseleri.
kardeþim https://tr.tradingview.com/ da grafik 15 dakikalýk gecikmeli ama bedava üzerine saatlýkta bir çizgi çizdirsek
Not ; ( çizginin üzeri yada altý %2-3 olmadan yön konusunda atlamayýp beklesek)
sonrasýnda çizgi bizi hangi yöne götürürse bizde sakince onu takip etsek olmaz mý ?
![]()
Bazen balýklar karýncalarý; bazen de karýncalar balýklarý yer.
Sanayi bundan sonraki trentte çok aðýr gitmesini ve mal yedirme beklerim.Belki de tahminim tutmaz..Ama ilk trentte sanayiye girmeyeceðim kesin..
Burada en önemli olay BIST100 ü dibe yakýn yakalamaktýr.Zaten endeks uygunsa hisselerin %95 i en az endeksin yarýsý kadar kar getirir..zarar eden olmaz.tabi hisse seçimi güzelse endeksin 2 katý olagandýr.
hulk bile endeksin yarýsý kadar kar yapabilir...bu kadar yani![]()
Yer Ýmleri