Karadeniz'de durum sakin, Akdeniz sakin, Mýsýr'a bakan yardýmcýsý düzeyinde ziyaret var, Yunan dýþiþleri bakaný bugün Ankara'da. ABD Ankara Büyükelçiliðinin PKK tweete tam olarak bayram deðil seyran deðil eniþtem beni niye öptü durumu. Avrupa ile iliþkiler zaten stabil.
Demem o ki dýþ politikada hükümetin eli oldukça rahatladý.
Kýsmi kapanmayla covidde bir þekilde savuþturuldu gündemden.
Ahmet Altan tahliye oldu, Murat Yetkin geçen hafta bu tutuklamalara ilgili politikanýn deðiþebileceðini yazmýþtý yanýlmýyorsam.
Merkezde bugün hata yapmazsa (yapmayacaðýný düþünüyorum) Ramazan boyunca short yönlü düþünmenin çok kazançlý olmayacaðýný düþünüyorum.
Garan niye bu kadar gitti ki diyen forumdaþlar var. Haklýlar, dünden bugüne deðiþen ne var ülkede? Ama bir forumdaþ yazmýþ kazanýn öldüðüne inanýyorsunuz doðurduðuna mý inanmýyorsunuz diye? Çok doðru bir tespit. Kazan doðurma aþamasýnda. 3 haftadýr hunharca satýlan garan bir iki gün hunharca alýnmýþ çok mu?
Ayrýca mal coþkuda veriliri hatýrlatmýþ sn Ronense. Þöyle düþünelim; birileri þu geçen üç haftada topladýðý malý daðýtacaksa coþku biraz daha sürmeli, mesela coine kayan güruhun dikkati bir þekilde yine borsaya çekilmeli.
Son olarak þunu da belirteyim, hükümet son bir aydýr çok darbe aldý, kokoydu, Malatyadan gri pasaportla kaçanlardý, 256/2 þey nerede mevzuuydu bunlarý gündemden düþürmesi lazým. Ve bence anladýlar ki eski taktikler artýk iþe yaramýyor, 104 amiral olayý gibi.
Selamlar, bol kazançlar.

Yer Ýmleri