Kıymetli foncular , yazıyor yazıyor .... ABD borsalarının düzeltme yapacağı yazıyor. Böyle haberler yabancı formlarda pazar günü bayağı trend oldu. Misal TGR gibi fonlardan tam çıkış zamanı olabilir mi ? Uzman yazarlarımız ne der... Yatırım tavsiyesi değildir.
dostlar ocak ayinda son biraktigimda google sheets ile bazi fonlardaki hisse senetlerinin bir gun onceki fiyat ile gunluk fiyat degisimi karsiligi yaklasik gelir gider tahmini yapan bir excel benzeri sayfalarimiz yayinlaniyordu. su anda bende yabanci hisse senetleri bunyesinde bulunduran fonlarimda bu exceli olusturmaya calisiyorum
japon borsasindan deger cekemedim onu da manuel yaptim.
sorum su bu dosyaya devam ediyor musunuz yoksa herkes kendi basina mi calisiyor artik bunu...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yurtdisinda duzeltme gelirse zaten usd/try artacaktir.En kafa rahati yurtdisi hisse bence.
Saygilar.
bence ipj aft gibi meşhur fonların 5 yıllık grafiklerine bakarak karar ver ona. yeri gelmiş 1 sene hapis yatmış millet. 5 yıla bakarken sondaki o sivrilmeden sonra genelde neler olduğunu zaten biliyorsundur.yinede karamsarlık vermeyeyim %2-3 kaybı göze alan bi stop bildikten sonra heyecan sevene yol açık.
Yer İmleri