TEB:
Hesap Bakým 0.01 TL 0.01 TL Saklama bakiyelerinin piyasa deðeri günlük 1.000 TL. ve üzeri olan hesaplardan günlük olarak 0.0164934 TL. alýnýr (BSMV Dahildir)
Saklama (Diðer Yatýrým Fonlarý) %0.01 %0.01 Yatýrým fonunun pay fiyatý olarak ilan edilen son fiyatý ile pay adedinin çarpýlmasý suretiyle hesaplanýr (%5 BSMV ilave edilecektir)
Alým-Satým Ýþlemleri (Yatýrým Fonu Paylarý) %0.00075 %0.00075 Yapýlan iþlem tutarý bazýnda hesaplanýr (%5 BSMV ilave edilecektir). Alt limit 0.01 TL.'dir.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Bu arada kullanmadýðýnýz vadesiz hesaplar varsa, hesap iþletim ücreti de alýnabilir. Bu konuya da dikkat etmeli, edevlet, emkk gibi siteler üzerinden üzerinizde kayýtlý açýk vadesiz hesap olup olmadýðý kontrol edilebiliyor sanýrým.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/danis...ZkuKYSxdD9wigA
Yine baþladý galiba bu tantana. Uðraþ dur. Mkk'de yýllar önce kapatmak için basvurduklarým kapandý dedikleri bile açýk görünüyor. Garanti mesela kapatmamýþ, internet þubeden kapanýyor diyorlar internet þube yok.
Daha ne yapýlabilir bilmiyorum. Kapandý diyor, hayalet gibi peþinde sürekli. Þaka gibi. Kapat iþte kapat.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri