Sayýn tradestop un daha önce yatýrým yaptýðý pdd fonu ilk ciktiginda ppf karý kadar kazandýrýyordu. Þu günlerde osd ye yakýn ve sanki daha az riskli bu konuda ne düþünürsünüz
Sayýn tradestop un daha önce yatýrým yaptýðý pdd fonu ilk ciktiginda ppf karý kadar kazandýrýyordu. Þu günlerde osd ye yakýn ve sanki daha az riskli bu konuda ne düþünürsünüz
gerçekleþen faizler yukari yönlü, mb kararýndan bagimsiz
Nzh nasýl bir seçim olur?
VKY-L29 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Nzh inceledim . O da yeni bir fon ve þimdilik yýllýk yüzde 18-20 kazandýracak gibi duruyor. Cok geçmiþi olmamasý ve kazancin çok yüksek olmamasý biraz bu fina karþý çekimser yapýyor beni
NZH tipi fonlarýn içinde daha iyi bir tespitiniz varmýdýr? Bir de bu tespitleri yýllýk üzerinden yapmak doðru olmayabilir çünkü bu faiz kararý ve dolarýn artýþý üzerine bir de erken seçim potansiyeli daha kýsada fon karþýlaþtýrmasý yapmak gerektirebilir mesela OSD ye yýllýk bakarsak NZH ve benzerlerinden önde fakat son 1 haftalýk bakýlýrsa OSD gidiþatý aþaðý gibi kýsada NZH yi saðlam gördüðüm için almayý düþündüm ama emin olmak çok zor bilen arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim
VKY-L29 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýnanýn bende bulamadým dediðiniz gibi fon. Osd dediðiniz gibi getirisi yýllýk yüksek gibi ama dolardan çok etkileniyor, agbal iþten cikartildiginda elimde vardý bir aylýk getiriyi bir günde götürdü. Yeni merkez baskanininda görevden alýnabileceði söyleniyor, bu nedenle osd düþünmüyorum bu aralar. Pdd ilgimi çekti üç kalem var içinde getirisi yýllýk yüzde 20 belki üstü olacak gibi. Bir inceleyin isterseniz.
Yorumlarým tamamen amatördür
Yer Ýmleri