Nzh tabiki ama alamiyorum para bugun dondu yarin sabah alis girsek gerceklesme 1.10 stopaj uzamazsa stopaja giriyorM2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nzh tabiki ama alamiyorum para bugun dondu yarin sabah alis girsek gerceklesme 1.10 stopaj uzamazsa stopaja giriyorM2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiba dan dunku osd satis tutari bu saat itibariyle hesaba gecmemis.
Emir acik diyor.Bukadar gecikmezdi
M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar Osmanlý yatýrýmdan bana böyle bir yazý geldi.sabahtan beridir konuþuldu ama bir hatýrlatmada benden olsun![]()
geçen aylarda 40k ile fiba da fil satýþ emrini sabahtan vermiþtim. gelen para ile saat 13.30 dan önce PPZ alým emri girdim.
akþam saat 6 gibi kontrol ettigimde hala ppz hesapta yoktu. MT ile görüþtüm ertesi gün hesaba öðleden sonra geçti.
çokta sýkýntý yapmamýþtým.
ama aradan bir hafta geçti ve total PPZ de son alým emir olan 40k hesapta yok. hemen aradým ve ertesi gün hesaba 40k tekrar yattý.
Þimdi bu nasýl oluyor?
benim takasbanktaki fonumu nasýl bozuyorsun?
Alým emrimi neden gerçekleþtirmiyorsun?
yani bunlar aldýðýný düþündüðümüz fonlarý sadece ekranda mý bize gösteriyorlar.
bunun kontrolü kolay dersin MKK bakarsýn denilebilinir AMA banka bunun neden nasýl yapabilir? TABÝKÝ þikayet ettim ve görüþtüm hepsiyle ama nafile boþ muhabbet yapýyorlar açýklama yok.
ayný sorun geçen yýl OSL içinde yaþadým. ALIM EMRÝ yapýldýktan sonra pay adedi ve TL olarak hesapta azalma yaþadým.
Yer Ýmleri