Nitelikli yatýrýmcý olma özellikleri taþýnsa bile; hemen atlayýp alabileceðiniz bence bir fon yok. Çok ince olmasa da tüm serbest fonlara þöyle bir baktým. En iyi getiride baþý Özel fonlar çekiyor. O da yýlbaþýndan bu yana getirisi %35 civarý. Diðer fonlara göre iyi sayýlýr. Ancak herkese (nitelikli) açýk olan fonlarýn getirileri ise %25 civarý. Tabi 1,3 ve altý aylýk getirilerini ayrýca incelemek gerekir. Burada hep konu ediliyor da, acaba diyorum benim gözden kaçýrdýðým bir þey mi var. Bazý fonlarýn fiyatlarýn öyle haftada bir gün açýklanmasý ya da satýþ için beklemek bunlarý pek çok yatýrýmcýnýn istediðini sanmýyorum. Siz bazýlarýndan memnun bazýlarýndan ise deðildiniz. Þimdi de ayný fikirdemisiniz. Memnun iseniz hangi fonlar? Bol kazançlar
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=BRG
Sadece Burgan Bank'tan alýnýyor. Yeni açýldýðý için mi böyle? PPF için getirisi epeyce yüksek geldi bana.
Bilgi cesareti, cehalet cüreti getirir.
evet güzel keþif, ppz'nin yaklaþýk 3-4 katý getiri var gibi. tefastaki fon varlýk daðýlýmýnda diðer ile ne kastediliyor orasý çokomelli. kapta portföy daðýlýmý da yok..yada ben bulamadým. ziraatten alýnamýyor dediðin gibi, þirkete mail attým bakalým cevap gelince burdan paylaþýrým.
Yer Ýmleri