Reuters'ın haberine göre, Halkbank'ın ABD'de devam eden davasında bugün beklenen duruşma tarafların talebi üzerine 11 Mart'a ertelendi.
• Halkbank hissesi bugün %9,19 kayıpla 45,04 liraya geriledi. Bankacılık Endeksi'nde ise kayıp %5,53 düzeyindeydi
Reuters'ın haberine göre, Halkbank'ın ABD'de devam eden davasında bugün beklenen duruşma tarafların talebi üzerine 11 Mart'a ertelendi.
• Halkbank hissesi bugün %9,19 kayıpla 45,04 liraya geriledi. Bankacılık Endeksi'nde ise kayıp %5,53 düzeyindeydi
Hürmüz boğazındaki olumsuz gelişmeler ve petrol fiyatlarının en azından kısa vadede yüksek kalma ihtimalinin yüksek olması, ilgili sektörde üretici/işleyici firmaları koruyucu etki yapmaktadır.
#Borsa ‘da Hangi Olaylar Olduğunda, Hangi Sektörler Yükselir :
Depremde - Çimentolar
#OYAKC #LMKDC #BTCIM
Savaşta - Savunma Sanayi
#ASELS #ALTNY #OTKAR
Yazın - Turizm Ve Uçak
#THYAO #PGSUS #GZNMİ
Kışın - Enerji
#ASTOR #ALFAS ##EUPWR
Okullar Açılınca - Kırtasiye
#ADEL #GIPTA #LILAK
Kıtlıkta - Perakende
#BIMAS #MGROS #SOKM
Bollukta - Holdingler
#KCHOL #SAHOL #DOHOL
Faiz Düşerken - Çimento Ve Gyo
#BUCIM #DZGYO #KRGYO
Faiz Artışında - Bankalar
#HALKB #AKBNK #YKBNK
Seçimde - Reklam
#CEOEM #FLAP
#ASELS -%5 Yaptığına göre barışın eli kulağında olabilir!
#EREGL temettü kararı açıkladı:
- Tarih netleşmedi, pay başı 0.4675TL, son fiyata göre %1.6
Demir Çelik Sektörü
Hürmüz Boğazı kapalı, durum devam ederse
çelik fiyatlarının yükselebileceği, zira alıcıların daha önce verdikleri ithalat siparişlerinde yaşanacak gecikmeleri telafi etmek için yeniden stok yapmak zorunda kalabileceği belirtildi.
2 Mart 2026'dan 6 Mart 2026 seans sonuna kadar açığa satış yasağı olmasına rağmen ayrıcalıklı kurum BofA Açığa Satışa devam ediyor, açıklarınıda ya Borsadan ya da Virmanla kapatıyor!
Yer İmleri