ben persembe gunu 125 lot alýs gýrmýstým 30 tanesý gelmýþ.Ama hala sýstemde 95 alýsým beklýyor.Arz toplama gunu býttýgý halde neden hala 95 lotum alýsta beklýyor bunu anlamadým.Býlgýsý olan varmý acaba
ben persembe gunu 125 lot alýs gýrmýstým 30 tanesý gelmýþ.Ama hala sýstemde 95 alýsým beklýyor.Arz toplama gunu býttýgý halde neden hala 95 lotum alýsta beklýyor bunu anlamadým.Býlgýsý olan varmý acaba
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Ayný bankadan farklý kiþilere hesap açtýk.
Eþ,çocuk,baba,kayýnpeder için
Þifreleri bende.Biraz zor olacak takibi ama bir sene dokunmayý düþünmüyorum..
Ýþbankasý talebim gelmiþ biraz sisteme geç iþliyorlar
bakýn vahit kiler diðer halka arzlarda neler yapmýþ.kiler market ve klgyo da milleti soydu soðana çevirdi.þirketleri cilalayýp misli misli fiyata halka ýrz etti.sonra klgyo ya elindeki depoyu mepoyu misli misli fiyata satýp kasayý boþalttý.
bu turekside kurmuþ. 30 kýrk otobüs resmi koymuþ.belki o araçlar bile kiralýktýr. devletin ballý servis taþýmacýlýk iþlerini yapýp vurgun yapýyormuþ galiba.
þimdi borsada halka arz vurgunculuðu baþladý.kim þeyimm hýyar dese millet bir avuç tuz alýp koþturuyor
ulan bu tureksi millete 1 300 000 000 liradan kakalayacak.
ha zaten herkes kapýþtýðý için çok az lot düþüyor. sonra tavan tavan gidiyor . son alanlarýnda elinde patlatýyorlar.sakýnn tavan serilerinin sonunda alýmm yapmayýn elinize verirler.türk ilaç serumu 7 misline çýkardýlar eþþeklerin eline verecekler yakýnda.sonra yandým anam diye baðýracak millet.
turekstede kaçýnýlmaz son.patronlarýn ne yapacaklarý belli eninde sonunda milletin ansýný aðlatacaklar.bunlarýn gözü doymaz![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Ne zaman bistte iþleme baþlýyor?
Yer Ýmleri