kısmet bügüneymiş hayırlısı olsun bakalım ne zamandan beri takipteydim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kısmet bügüneymiş hayırlısı olsun bakalım ne zamandan beri takipteydim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Fiyat 7.57 TL
9 aylık bilançosunu 8.24 te karşılamış, 8.74 görmüş ve sonrasında grafik sönumlenmis...Rasyolar iyi gibi duruyor, biraz alalım bakalım...YTD
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...lir_ID1624138/Türkiye turizminde uzun süredir beklenen büyük eşik aşıldı. 2025 yılı verileri hem gelirde hem ziyaretçi sayısında Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerine ulaşıldığını ortaya koydu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında 2025 yılının dördüncü çeyrek verilerini kamuoyuyla paylaştı.
Haber yeni, şirketin turizm bağlantılı gelirlerinin toplam hasılattaki payını bilmiyorum, ancak kamu tarafından aldığı işler devam ediyor...Defter değerinin 1 tık üzerinde ve özellikle ticari denge tarafı neredeyse sermayesi kadar "alacaklı" durumda...Geçmiş verilere öylesine baktım, yıl sonu bilançoları genellikle güçlü gelmiş...
Sayın Kazançkapısı ve Eagle24 üstadlar da şirkete bir ara ortak olmuşlar halen buradalar mı bilmiyorum... Şansımızı deneyelim bakalım...Fazla almadım ancak düşerse biraz daha ilave edeceğim...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Bugün son alışlarımı da yaptım, ortalama 7.41 oldu...Hadi hayırlısı...Bundan sonraki düşüşlerde kısa vadeli trade işlemlerim olur, gün içi al-sat yani...
Açıkçası bilançosunu çok merak etmekteyim, biraz da onun için buradayım...Bakalım nasibimizde ne var...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri