Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Þu haberlerin þirket bilançosuna ne gibi bir etkisi olacak acayip merak içerisindeyim...Muhtemelen sermaye kadar yýl sonu karý ve fiyat 7.60 ?!Türkiye'de turizm gelirleri 2025'te 65,2 milyar dolarla rekor kýrarken, konaklama sektörünün geliri yaklaþýk 7 milyar dolara ulaþarak son 22 yýlýn zirvesine çýktý. Sektör temsilcileri, 2026 hedeflerinde sürdürülebilir gelir yönetimi ve erken rezervasyonlarýn belirleyici rol oynayacaðýný ifade ediyor.
https://www.hisse.net/haber/turizm-g...rvesinde-55777
Bu ne yaw...![]()
Turizm A.Þ. hissesi yerine demir çelik hissesi mi yoksa bu, ya da ne bileyim elektronik, taþ toprak felan...Bu haberlere bu kadar duyarsýzlýk þaþýrtýcý bir þey...Hadi canlan biraz...
Çok ayýp, resmen tospa gibi hareketler...Hadi canlanýn biraz yahu, bilançoya da az kaldý...Þöyle sermaye kadar kâr acayip yakýþýr bu þirkete...
Ayný þirketlerin PD ve PD/DD deðerleri:
GRSEL - 37.2 milyar TL - 4.15
LIDER - 63.5 milyar TL - 7.17
ESCAR - 13 4 milyar TL - 2.18
TUREX - 8.3 milyar TL - 1.28
Yýlsonu bilançosundan sonra bunlarý güncelleyelim bakalým ne olmuþ...Ýlk bakýþta en ucuz kalaný TUREX, bu net...
bu gün taramalarda boy gösterdi... 3 atlý meydana inmiþ.. ancak hala kýþ uykusundan uyanmamýþ bir havasý var.. son atlý mürdüm sahaya inip yörüngeyi tamamlasa da halen malsýz çulsuz izlemede..7.79 önemli..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Üstadým gelmiþ...Baktým in cin top oynuyor dedim baþlýk biraz hareketlensin...Kaðýtta bedavan hallice gibi geldi açýkçasý, de bunlar yandaþ adamlar haliyle -bana göre- gayet tehlikeliler...Maksimum dikkat, parayý vurur vurmaz tüyeceðiz...
![]()
Yer Ýmleri