Bildiğiniz gibi, bu tür yandaşlardan çarptıklarımızın zekatını LÖSEV'e gönderiyoruz...Yani bir çeşit Robin Hood...Hadi bakalım biraz canlandıralım buraları...![]()
Bildiğiniz gibi, bu tür yandaşlardan çarptıklarımızın zekatını LÖSEV'e gönderiyoruz...Yani bir çeşit Robin Hood...Hadi bakalım biraz canlandıralım buraları...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Üstadım, bereketli ve daim olsun...
taramalarda boy gösterince bir not düşeyim dedim.. kul yutmaz halen yatay.. ancak diğer indikatörler toparlanmaya başladı.. üstelik bazıları 3-4 hafta önce dükkan açmış, ama şimdilik gelen giden yok.. sanırım '' bedava tatil var '' kampanyası yapıp, dikkatleri üzerlerine çekip bir hareket yapacaklar.. bu kampanyayı görürsem dükkana uğrarım.. şimdilik malsız çulsuz yakın izlemede..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Kampanya...En sevdiğim...
Valla, iyi bir atraksiyon gelirse LÖSEV'in bu seneki sıralamasına girerim hele hızını alamayıp 16-17 civarına gelirse çocuklar sevinçten ağlar...![]()
Kötü havada iyi performans...Not edildi...YTD
Nasıldı...Dik dur eğilme bu millet seninle...Benim maliyet epey aşağılarda bilançoya kadar devam üstadım...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bugünkü dönüş yeri tam da mal dağıtımının başladığı zirveden gelen düşen trend çizgisi idi...Süper ayarladı gençler, hassaten tebrik ediyorum...Burayı kırsaydı satıp, onaya dönüşte geri alacaktım, yaklaşık %20 civarı yani ama olmadı, nasip...
Yer İmleri