Keko dayanamadı sattı başka denizlere yelken açtı..
Yatırım yaptıkları şirketlere inanalar inş mahçup olmaz..
Keko dayanamadı sattı başka denizlere yelken açtı..
Yatırım yaptıkları şirketlere inanalar inş mahçup olmaz..
Piyasa, yatırımcıların algısını yok eden bir belirsizlik içerisinde üstadım ve alternatif enstrümanlardaki hareketlilik geleceğe yönelik projeksiyonları törpülüyor...Parayı vuran hemen kaçıyor oradan...Kimsede suç yok, yapay zeka bu savaşı bir şekilde kazanıyor gibi...
Adamlar tezgahı kurmuş ki, bunu ARDYZ başlığında fi tarihinde (sanırım 2020 başları idi) yazmıştım...Fonlara malı yıkıyorlar sonra buradan aldıkları para ile köşe dönmece...O dönem rahmetli M. Güler ve ekibi keşfetmişti bunu, ha yar olmadı o ayrı...Ama herkes durumu çaktı ve piyasa bunun üzerinden dönmeye başlayınca en son Mehmet Şimşek bile "bu ne lan" dedi...Böyle bir durum...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
O dönem bu ismi kullanmıyordum, şifreyi kaybedince yeni hesap açtım ama herkes (en azından tanıdıklar) kim olduğumu bilir, en azından avatardan anlarlar...
Neyse, oradaki elemana "foncu çocuk" derdim, müritleri anında saldırmaca...Sonra tabi büyüdü, serpildi, adam oldu artık yanına randevu ile gidilebiliyor...Altındaki arabanın değeri MRTKS'i yıl sonuna kadar tavan yaptırır...Bu böyle işte...Biz gariban emekli maaşına talim...![]()
23.20 tek vuruşta geçilmeli, bugün ya da yarın...O zaman iş değişir...Sayın esozcan da hemen grafiğini atar zaten...Hadi bakalım yapabilirsiniz ağalar...
![]()
Yer İmleri