Şu anda yarın için emir verebilen var mı?
Şu anda yarın için emir verebilen var mı?
Bilmediğimden Soruyorum Mesela yarın tavan gidecek ve örneğin tavandan alış emri girildiğinde en çok hisse girene mi yoksa ilk emir verene mi neye göre veriyor merak ettim
-Hiçbir şey bilmiyorum yatırım tavsiyesi değildir
emirlerin borsaya iletim sırasına göre alım yapılır ama burada önemli nokta sizin emri girmeniz değil emrinizi aracı kurumunuzun biste iletme saati önemli. atıyorum siz girersiniz emri ama kurumunuz 2-3 dakika sonra iletir o arada geçen sürede başka kurumlar emir iletirse onlara gider.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin yatırımcı dostu olduğunu düşünüyorum,
1- 2 yıl patron satışı yok.
2- 22 gün arz fiyat garantili
3-Yıllık hedefler gerçekleşmezse bedelsiz sözü
4- Temettü hedefi minimum %25 düşünülüyor. Diye bir bilgi vermiş sosyal medyada Y.A isimli bir yatırımcı izahnamesini okumadım ama bunlar doğrudur diye düşünüyorum. Arz edilen lot sayısı düşük ve teknoloji şirketi olmasıda artı bir avantaj . Daha önceki arzlarda olduğu gibi tavan serisi başlarsa ve serinin bittiği yerde satmayı düşünmüyorum, yıl sonuna kadar cok sey değişebilir keske 10-15 hesaptan basvursaydım![]()
Bu her arzda tartışılan bir konu ama benim bildiğim kadarıyla hisse işleme başladıktan sonra en yüksek alış giren aracı kurum veya yatırımcı ilk sıraya geçiyor ve satılan lotları karşılıyor.
Keza ısık plastikte ilk gün 33874 lotla tek alıcı marbas dı,
ikinci gün 32bin küsür lotla tek alıcı gedik di,
üçüncü gün 45bin küsür lotla tek alıcı yine gedik di,
dördüncü gün 42bin küsür lotla gedik ve 31bin küsür lotla deniz yatırım haricinde alıcı yoktu
Yer İmleri