Ýþ bankasýndan yapabilen varmý, mobilden giriyorum olmuyor ne hisse kodu ile ne de halka arz giriþ menüsünden.
Ýþ bankasýndan yapabilen varmý, mobilden giriyorum olmuyor ne hisse kodu ile ne de halka arz giriþ menüsünden.
tahmýnen kac lot gelýr acaba.
is bankasina kaldiysaniz yandiniz. baska bir banka ya da araci kurumdan isleminizi tamamlamanizi oneririm
bu arada
10.30 /13.00 arasi talep girisi olacaktir. IKG (iptale kadar gecerli emir tipini secmeyi unutmayalim) tahtasi acilmis MTRKS ! 10.30 itibariyle giris yapilabilir
Matriks Bilgi Daðýtým Hizmetleri A.Þ. halka arzý, 30-31 Mart 2021 tarihlerinde Borsa Ýstanbul Birincil Piyasa da 10.30-13.00 saatleri arasýnda 28.00 tl Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satýþ yöntemi ile gerçekleþtirilecektir.
MTRKSH koduyla borsadan tahtasýný açarak ya da telefonla kurumunuzu arayarak talepte bulunabilirsiniz,
Saat 10.30 dan öncede emir gönderip talepte bulunabilirsiniz!
Ziraat bankasýndan hisse alýr gibi emir verdim. Halka arz talep giriþ butonundan yapamadým. Ziraat bankasýndan baþvuru yapan var mý
Malum 3 halka arz içinde twitter'da bulduðum bir ekran görüntüsünde normal hisse alýr gibi emir verebilirsiniz yazmýþlar. Aracý kurumumda halka arz bölümünde hisseyi bulamadým, normal emir verdiðim ekran listelendi.
Yer Ýmleri