Biotrend Enerji: “İskenderun ve Malatya tesislerimizi depremzede vatandaşlarımızı misafir etmek için açtık.Konteynerler yola çıktı.''
Zor zamandan geçtiğimiz şu günlerde depremzedelere yardım eden şirketleri tebrik ediyorum.
Biotrend Enerji: “İskenderun ve Malatya tesislerimizi depremzede vatandaşlarımızı misafir etmek için açtık.Konteynerler yola çıktı.''
Zor zamandan geçtiğimiz şu günlerde depremzedelere yardım eden şirketleri tebrik ediyorum.
''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK
Açıklasa nolacak hisse geri alımı değil nhisse satışı yapıyor bunlar ne alımı borsa cıkarken çıkma borsa düşerken en önde düş bole ahlaksız bi firma görmedim.
BAE menşeili Beeah group ile iyi niyet mektubu imzalanmış hadi bakalım yeni iş ilişkileri,gerçi kimse kalmamış burada tek takılıyorum, tek takılmak iyidir😊
oyuncusu çok kaçak güreşiyor satacağımızı sanıyor düşürde biraz daha alalım bekliyoruz sabrımızda var paramızda var
Güzelim bilancoya bari tavan yapsaydin bre tahtacı neyse buna da şükür 😀
El gidiyor Mersin'e bu gidiyor tersine nedir karın agrin anlamadım,patron her gün çıkıp hisseyi ovmekle bitiremiyor ama hisse cırt😀
Patron yarın bayram mesajı atar)İyi bayramlar ortaklar
''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK
Yer İmleri