Erdoğan : Uzun yıllardır bir dostluğumuzun bulunduğu sayın Biden ile kapsamlı görüş alışverişinde bulunduk .
Erdoğan : Uzun yıllardır bir dostluğumuzun bulunduğu sayın Biden ile kapsamlı görüş alışverişinde bulunduk .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Biden ile son derece yararlı ve samimi bir görüşme oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Türkiye ile ABD arasında çözülemeyecek bir sorunun olmadığını düşünüyoruz
Erdoğan: S-400'de bizim düşüncemiz daha önce neyse, bunu yeniden aynı şekilde Başkan Biden'a ifade ettim
Erdoğan: Afganistan konusundaki düşüncelerimi çok açık net olarak Sayın Biden'a ifade ettim. Orada belli bir desteğin verilmesi isteniyorsa mali, lojistik ve diplomatik konularda bize destek verilmesi önemli
Şey görüşmenin nasıl geçtiğini ifade ediyor....Şey bu vesile ile düzeltmesinide yapmış oldu....Borsa da sonbahardan önce artık dikiş tutmaz
Neyse şeye bakmaya devam....
Dolar/TL > 8.46
Yer İmleri