mesela moruk ağabeyniz akıllı bi koronella hastası idi
heç ilaç kullanmadan atlattım
yani ben ona atladım , virüse yağni
o kaddaaarrrrrr
mesela moruk ağabeyniz akıllı bi koronella hastası idi
heç ilaç kullanmadan atlattım
yani ben ona atladım , virüse yağni
o kaddaaarrrrrr
Yeni aşıları koldan değil de kıçtan vururlarsa...![]()
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
iyi de noderna tr de yokki
napayim
israile mi gidiym asi icin
zate israil bana vize vercekmi bi de o var
nah verir
Sn. Moruk,
Siz gerizekalı mısınız?
Moruk, ayvagöbek ve mka55 engelli bende. Yazılarını görmesem de gönderileri olduğu görülüyor
Twitter gibi kullanıyorsunuz burayı. Arka arkaya 6-7 adet gönderi..flood şeklinde
Çok ayıplıyorum haberiniz olsun. Böyle davranmamalısınız.
Saygılar
Kendiliğinden evrilmek zorundalar, yoksa böyle devam ederler..
Irak da yeniden inşa edilecekti, para olmayınca, yarım kaldı hepsi...biri de Tatlıses'ti, patladı projesi..
Devlet olmak başka, teröristlik yapmak başka..
85 bin kişiyle teröristlik yapmak başka, 85 bin kişiyle ülkeyi kontrol altına almak başka..
Güvenliği sağlayacak, ayrılıkçılar sorunu aşacak, etrafındaki büyük devletlerle dengeyi bulacak, kurumları yeniden inşa edecek, polis, jandarma, vergi, banka, okul, ulaşım, Rusyayla Çinle Pakistanla İranla ticaret yapacak, para kazanacak, bu şekilde devam edebileceği konusunda güven oluşacak, krediler açılacak, çark dönecek...
Bi devlet olsunlar bakalım, ideoloji meselesi farklı bir şey, uluslararası ilişkilerde menfaat esastır, şeytana da tapsalar kimse için sorun teşkil etmez o bağlamda...
Hala ABD sivilleri tahliye etmeye çalışıyor, Biden'ı çok fena sıkıştırıyorlar, bir Savunma Bakanlığına yetki verdin vermedin tartışması hala sürüyor.
Yer İmleri