Filistin israil savaþý gece resmen baþladý. Ýsrail istediði kýþkýrtmayý yaptý ve filistin maðdur durumdan karþýlýk verir duruma geldi. Bakalým devamýnda ne olacak. Þahsi görüþüm mescidi aksa yakýn zamanda yýkýlacaktýr ve israil kendi istediði yapýyý oraya dikecektir. Karþýlýk verdiðimizde de aya sofya ortaya atýlýp sizde orayý deðiþtirdiniz denilecektir diye düþünüyorum.
Usd try 8,3316
eur try 10,1066
gau try 491,19
xau usd 1833,10
Ýsrailin yaptýklarý kabul edilemez ancak onlar ile mücadele ise slogandan ibaret hem de bu pandemi ortamýnda Allah akýl fikir versin.
þimon perezi barýþ elçisi diye tbmm ye çýkarýp konuþturan ve sonrada alkýþlayanlar bugün israile laf diyorlar
israil limanlarýnda gemilere fink atanlar bugün halka protesto edin diyorlar
bir halt olacaðý yok.
Portakal kessek.Bir dakka o baþka bir ülkemiydi.Þimdi kafam karýþtý,hakikaten biz bir ara kime kýzýp portakal kesiyorduk,niye kýzmýþtýk çok karýþýk iþler.Bir de çinli diye koreli dövme iþi vardý,hatta zatý muhteremlerden biri ikisi de çekik göz deðil mi ne farkeder demiþti,ilk defa bir siyasi halka kardeþim ben seni salak olarak görüyorum o þekil konuþuyorum senle diye itiraf etti diye çok sevinmiþtim,neticede tüm siyasi hayatý boyunca en dürüst demeci oydu,art niyetsiz dümdük salaksýnýz oðlum siz demiþti.
Yer Ýmleri