Pis Türkler
Almanya'da tv'de yarýþma programý var, soðaný tarif edecek, acý göz yakar diyor bilemiyor, yumruk kadar olur tazesi de olur diyor, bilemiyor, neyse, Türkler çok yer pis pis aðýzlarý kokar dedi kadýn, haaa soðaann. dedi, bildi
Bahse konu muhabbete benzer bir olaya da ben þahit oldum, arkadaþ Alamancý Turizm Acentesi varmýþ izne gelmiþ dükkanda oturuyoruz, tatil muhabbeti açýldý, bizim bir akraba da tatile gidecek fiyatlar yüksek, dedi ben size ayný oteli daha ucuza alýrým. Çýkardý laptopu, baðlandý internete, ayný otel ayný ebatta oda, küt %30 ucuza kapattý. Ben ha buradayým ha Almanya'da fark etmez laptoptan iþlem yapýyorum zaten dedi. Þaþýrmýþtýk. Zaten otele gidenler de iki muhabbet sonrasý birbirine sorar sen kaça kalýyon, ben kaça kalýyom, tutmaz hiç rakamlar..
Yani yadýrganacak bir þey yok, gelir refahý, refah eðitimi, eðitim kaliteyi getirir, Türkiye' nin þartlar belli rakamlar yüksek, insanlar o parayý verince acýsýný çýkarmalýyým hesabý yapýyor.
Çocuklar küçükken her sene giderdik, þimdi büyüdüler, bir de annemiz var, 5 yetiþkin...manasýz pahalýya geliyor, villa kiralýyorduk biz de son zamanlarda, kayýnbiraderler de bir iki gün beleþ takýlmaya geliyorlardý, onlara da zam gelmiþ o iþ de yaþ..
Ayný kayýnbirader otel kiraladý bu sene butik, patladý, otel boþ, baþka iþler peþinde koþturuyor. Bakalým biz de bu sene onun otelde beleþ takýlabiliriz![]()

Yer Ýmleri