ben i aksilik olmazsa 23 itibariyle pirelerle mücadeleye baþlarým
bir halt olacaðý yok.
Bügün geve bir kredi derecelendirme kuruluþunun Türkiye ile ilgili not açýklamasý mý var.
Ons 1900 oldu yine, kafaya koymuþ gidecek., 2000 üstü yakýnda gelir. Düþüþlerde hemen topluyor, silkeleme belirtisidir. Çeyrek bilmem kaç oldu diye msj lar gelir yakýnda. En sevdigim. Sabah gazetesinden bile gelse açýp okuyorum.
LG-M400 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evetSP nin diye iliyorum
bir halt olacaðý yok.
-Alabiliyorsa alsýn...
-Toplum rahatsýz...
Tey tey tey..
Þu haberi okuduktan sonra yaþadýðýmýz olaylarý ti'ye alacak gücüm dahi kalmadý,muhalefet daha ne yapsýn diyen arkadaþlar umarým Norveç de yaþýyordur,bugün ve son bir kaç gündür iktidar tarafýndan kullanýlan saldýrgan dil ve muhalefeti sindirme amaçlý davalar adamlarýn her alanda istediklerini aldýklarýný gösteriyor zaten,esas muhalefet bu adamlar süslü laflarla her alanda kontrolü ele geçirmeden önce aktif ve keskin olarak yapýlmalýydý,öyle salý günleri meclis grubunda;kimsesizlerin kimsesi,sessizlerin sesi olacaðýz demekle yetinmeyip olunmalýydý...sonuç;halk oyuyla kaybettiklerini baþka türlü geri almaya çalýþan bir iktidar ve artýk sadece seyretmek zorunda kalan bir muhalefet..
“DÖVÝZ KURUNUN NEREYE GÝDEÐÝ BELLÝ”
Türkiye gibi, hukuki altyapýsý çökmüþ, istikrarý kalmamýþ, ekonomik yapýsý bozuk ülkelerde, döviz kurunun nereye gideceði bellidir.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...di-454251h.htm
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri