Tripot kamera ve zeka 8 vizyonda.
galiba mb faizi indirmekle kararlý çünkü bankalar kredi pazarlama falliyetine özeliklle internet medyasý üzerinden hýz verdiklerini gözlemliyorum...
dolarý daha doðrusu dövizi patlatacak harekete niyetlenmiþler ,analaþýlan kýsaca
"At arpayý atýn önüne yesin dehleyi dehleye"
yakýn zamana kadar buarda gýrgýr geçerdik ,Reis çaktýrmadan dolarda Rabia iþareti ile dört olsun bizim olsun diye sinyal mi vermek isterdi diye... býrakýn dörü a'handa sene bitmeden 10 falan olur iddalarý ayyuka çýktý...
nasýl olsa istatistik kurumu diyecek ki tüketici enflasyonu 12 ....
Deli deliyi tekkede yav þak yav þaðý youtubede bulurmuþ
bir halt olacaðý yok.
s.p. yeni videoyu yayýnlamýþ, spoiler olmasýn ama ana konu sadat isimli özel askeri örgüt ve onunla ilgili yasadýþý silah ticareti, iþidle petrol ticareti vb...yine malum þahýsý ayrý tutmuþ herþeyden...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Haberden alýntý:
TÝCARET ÝÇÝN ÖNCE KÜLLÝYE'YE GÝDECEKSÝNÝZ"
Pandora'nýn ilk kutusunu açtýðýný belirten Peker, iddialarýna þöyle devam etti:
"Þimdi Suriye'de ticaret yapmak için ne yapmanýz lazým biliyor musunuz? Metin Kýratlý bey var. Tam makamýyla söyleyeyim; Cumhurbaþkanlýðý Ýdari Ýþler Baþkaný. Külliye'de ona gideceksiniz ama bir, iki kamyonluk iþleri söylemiyorum. Büyük hacimlileri söylüyorum. Kaçak petrol, çay, þeker, bakýr ikinci el araba bunlar milyarlarca dolarlýk para. Suriye mücadelesi için parayý kim verdi? Biz, devlet verdi. Kim þehit oldu orada? Millet. Þimdi orada yapýlan ticareti anlatacaðým. Oradan onayý aldýktan sonra Medya Grup var; Murat Sancak ve Ramazan Örtük.
BÝR DAHAKÝ VÝDEODA BAÞ BAÞA KONUÞACAÐIZ TAYYÝP ABÝ"
Bir dahaki videoda konuþacaðýz Tayyip abi. Beraber baþ baþa abi, kardeþ olarak. Ýnsanlar dinleyecek açýk delillerle ve bir de normal bilinmeyen delillerle anlatýmlarýmý doðrulayacaðým. Helalleþeceðiz abi, bunu bütün dünyaya göstereceðim.
https://www.karar.com/guncel-haberle...ideo-1-1618515
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Fýrtýnalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yýkýlmazlar.
https://m.youtube.com/watch?v=sYvs-m...ature=youtu.be
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri