Perinçek CHP seçmeni bana kaydý demiþ. Kim kaydýysa söylesinde bilelim tüm cehapelileri suçlamayalým.
Perinçek CHP seçmeni bana kaydý demiþ. Kim kaydýysa söylesinde bilelim tüm cehapelileri suçlamayalým.
bir halt olacaðý yok.
Olaya bakýn, 15 polis savcýnýn odayý basýp sýkýþtýrmýþ, ardýndan görevden uzaklaþtýrmýþlar bunlarý, bunun üzerine 70 tane polis Vatan Emniyetin bahçesinde ''Pelikan bir gün bunun hesabýný vereceksin'' diye baðýrmýþ...Mali Þube polisleriymiþ.
Olayý S.S. Damat-Çalýþkan kavgasýna baðlýyorlar. Medyada týk yok. Olay nerelere geldi.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kiþiliðinde þeref yoksа eðer,
Ne kаdаr bаþýn dik yürürsen yürü,
Gökyüzü dаhi yüzüne tükürür..!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Valla þimdi yine baktým, iklimi sýcak olup da bir tane, bunlarýn verisi doðrudur diyebileceðim ülke bulamadým..
Almanya 1 milyonluk popülasyonda ölüm sayýsý 1060, Avusturya 1171, Hollanda 1076 ayný iklim kuþaðýnda ABD desek 1832, aradaki fark saðlýk sisteminden ve pandemiye karþý devletlerin yaklaþýmýndan olsa gerek, ABD'de uzunca bir dönem maske takmadý adamlar.
Fransa 1675, Ýng 1875..Ýng'de de Boris toplumsal baðýþýklýk diye kýrdý geçirdi milleti..Belçika niye 2143? Çekya 2800???
Bizimkisi 558No comment..
Ýsrail 688, bunlarýn alayý aþýlandý, mukayese dýþý tutulmalý..
Japonya 103..Güney Kore 38....iþte ilginç rakamlar..
Yunanistan 1166, Ýtalya 2089...anlamak çok zor, Ýtalya kýrýldý bi aralar niyesini unuttum.
Sýcak iklime gidildikçe ölüm oranýnýn düþüþünü gözlemlemek mümkün deðil belki de bu oranlarýn 3 katý olacaktý sýcak olduðu için normal sýnýrlarda kaldýlar, ama, uzak doðuya gidildikçe bariz ölüm oranlarý düþüyor...Anlamý???
Suç duyurusunda bulunulmuþ, lakin Bakanlýk "sen bu dosyalarý soruþturamazsýn" demiþ, almýþ.
https://youtu.be/vgwidkzqf88
Yer Ýmleri