Sn. Ressam görünmüyor sanýrým dolaresleri yüklüyor.
Sn. Ressam görünmüyor sanýrým dolaresleri yüklüyor.
sözlere karþýlýk önden yüklemeli dolar indirimi yapýlýyor.görüþme sonrasý son indirim uygulanýr.sonra gerçeklerle hareket ederiz.sözler tam uyumlu deðilse son indirim de olmaz.ülke gerçekleri belli.3 ay sonra buraya dolar yaðmýþ olarak göreceðimizi sanmýyorum.ytd.
Beden dilini kullanmayý çok seven Biden'in malum görüþmede hangi parmaðý havaya kaldýracaðýna göre $ da yön tayininin netleþmesini öngörüyoruz.
a-) Ýþaret parmaðý (Akýllý ol)
b-) Orta parmak (teperim geri kaç)
c-) Serçe parmak (varmýsýn bahse)
d-) Baþ parmaðýn iþaret ve orta parmaðýn arasýndan fýrlamasý durumu (El fatiha)
Adsýz-1.jpg
Yeni gittiði bir þehirde hangi otobüse bineceðini þaþýran genç , duraktaki þeref.izin birine '' Abi kýrkkonaklara gider mi '' dediðinde ; þer.fsiz bakar ki otobüs kalabalýk , durakta bekleyen de çok '' Yok kardeþ bu geçmez sen bundan sonra gelene bineceksin '' der.
genç , teþekkür eder bekler, bekler zaman kaybý yaþar ve gelen otobüs aþýrý yüklü olduðundan binemez. Bazý tiplere soru sormak akla zarar oluyor. En iyisi uygulamayý açmak...... Ben kendi uygulamamý kullanýyorum.
Ben bazý þeyleri hayatýn içinden sohbetlere sýkýþtýrarak yazýyorum. Aslýnda çok daha detaylý olup biteni Baþkan ( Ayhan baþkaný kast ediyorum. Diðer baþkanlar alýnmasýn ) biliyordur, bilmesi gerek. Bilmezse ayýp olur ! Lakin kendisi tatil moduna girmiþ olmalý ki þimdi - hiç sizle uðraþamam- havasýnda.
Þu saatten sonra piyasanýn teknikle, temelle iþi olmaz. Zaten epeydir yoktu da hepimiz anlam veremiyorduk. SP herkesin gözünü açmýþ olmalý. Sabah berbere gittim. Ýlk müþteriyim. Yan esnaf gelmiþ sohbet ediyor. Ekonominin çok iyi olduðunu, faizlerin 300 baz puan ineceðini, dolarýn 8- 8,25 lerde takýlacaðýný piyasanýn coþacaðýný felan anlatýyor. 30 yaþlarýnda dini bütün efendi - saygýlý bir genç ! Bana '' Amca emekli misin '' dedi. evet dediðimde '' Dünya size güzel, iki bayramda þahane ikramiye, yattýðýn yerden maaþ...'' diye devam ediyordu ki ; Berbere dur biraz dedim ve koltuktan kalktým, '' sen ne iþ yapýyorsun dedim. Saz çalarmýþ, saz tamiri yaparmýþ. Bu sabah hesabýna 3000 tl. destek ödemesi yatmýþ ama çok azmýþ.
Hiç beklemediði þekilde ( aslýnda ben de kendime inanamadým ) ******i yedi ve koþar adým uzaklaþtý.
Yer Ýmleri