benjaminde anlýk mumlara(satýþ) bakar mýsýnýz
Artýk sadece gülüyorum bir þey yazmak bile gelmiyor insanýz içinden...
benjaminde anlýk mumlara(satýþ) bakar mýsýnýz
Artýk sadece gülüyorum bir þey yazmak bile gelmiyor insanýz içinden...
Resmen bezdik walla , memlekette bý tane yüz gulumsetecek mesele yok mudur ??? Dýþ güç , iç güç , provakasyon , enflasyon , stagflasyon , erezyon, deprem , sel , su basmasý , kuraklýk , susuzluk , dolu , iþsizlik , düþük maaþ , pandemi, götürenler , kaydiranlar , çökenler , oturanlar , iç edenler , içimizi kuruttular yeminle , Reha Bey boþuna " resim" paylasmiyor baþka türlü insan kafayý tirlatir. Bu mennekette . Kavga kavga kavga býktýk kardeþim , kimsenin mv veya basgan ,Reyis veya Veyis olmak istemeyeceði aman beni bulastirmayin deyinceye kadar baþýmýz beladan kurtulmayacak.
Adamlar anayasa deðiþikliði yapýp mezardan kalkýp basgan olmaya devam edelim derdinde artýk kimse onlar .
Crash tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
ABD borsalarý da full dayak klübü bugün.
Aylar sonra gelecek ceyrek birim faiz artýþýnýn söylentisi piyasalarý duman etti.
haftayý 8,75 mevziisini savunarak kapatýyoruz![]()
ytd..
3 aylýk borsa maceram baþladýðý yere döndü karlar eridi uçtu gitti. Þimdi acý çekme zamaný.
Yeþil þeyin önü açýldý.... Gideceði yer belli deðil.
Bu iþi fed ya mahsus yapýyor, ya da ipin ucunu kaçýrdý belli etmiyor.
Kafamda deli sorular;
1- Basel kriterlerine hazýrlýk mý var?
2- Yeþil þeyi yükselten fed içerde oluþacak enflasyon etkisini azaltmak mý istiyor?
Ýki numara daha büyük ihtimal gibi geliyor bana.
Zaten ticaret ve kur savaþlarýnýn emarelerini görüyoruz .
Saygýlar
Yer Ýmleri