Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Aman diyelim. Mola vermiþtim ama, yazmadan edemedim. Yazdýðýmýn tamamýný okuyun lütfen.
Ahmet Nesin 10 sayýsý gibi, Nesin soyadýný çýkarýnca koca bir sýfýr kalýyor geriye, FETÖ cülerle iþ tutuyor þu anda...En hafifinden zaten konuþmalarý, deðerlendirmeleri, bilgisi, acziyet seviyesinde..
Þunu izleyin isterseniz..
Türker Amiral ara ara kantarýn topuzunu kaçýrýr bir türlü istikametini tam tutturamadý emekli olduktan sonra ama, burada güzel dillendirmiþler, yine bazý nüanslara katýlmasam da çünkü bilgi eksikliði var...
Ahmet Nesin, Adem Yavuz Aslan, Tarýk Toros, Ekrem Dumanlý ve daha niceleri yurtdýþýndan yayýn yapýyorlar, bunlarýn O.Ç. dan baþka bir þey olmadýðý unutulmadan seyredilebilir.
Rahmetlinin oðlunun programýnda ise meselenin özüne bakmak lâzým, meclise atýlan 1 tonluk bomba cam çerçeve indiriyor, sarayýn dýþ duvarýna atýlan 265 kg. bomba ise çayýr çimen yakýyor, yani tam komedi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu tank motorunu neden yapamadýk ne özelliði var kine deyerekten bir okumuþtum da , anladýðým gadariylen anaatayim,
Þimdi efendim tank motoru denen motor 1500 tane beygiri içine sýðdirabilecek güce sahip olurken , agarligi ve hacmi artmayacak hatýrladýðým biz yaptýðýmýzda 4.5 ton aðýrlýðýnda oluyormuþ amma 1 ton 1.5 ton gecmecek imiþ , buradan bi falso yedik mi , Tamammm
2 numara , bu tank motoru denen motor normal motorlar gibi ara sýra kök gazda deðil sürekli kök gazda çalýþmalýymis , buna dayanacak motoru yapamýyorlar mis hemen bozuluyor muþ .
Halbuki sayýn halkýmýza kök gazý vererek ,köküne kadar çalýþtýrmayý bildiler yani sayýn halkýmýz tank motorundan dayanýklý çýktý ve dahi mühendislerimiz halkýmýzý inceleyerek motoru geliþtirebilirler , diye düþünüyorum tabii tespitlerim yanýlgý olasýlýðý içeriyor , arz ederim.Bilime ve bilimselliðe saygý kuþaðý adýna .
Alýntýda condalize rice türkiyeyi kastedmedi diyor da kadýn ayný fikirde mi emin deðilim.Herneyse makalenin tarihi 2003 ortadoðuda þu anki olaylarýn esamesi bile yok, zaman kadýný haklý çýkarýyor gerisi ayrýntý.Türkiye bölünebilir mi,valla 10 yýl önce olsaydý kesinlikle olmaz derdim,1984 den beri kaþýdýklarý uðraþtýklarý türk kürt düþmanlýðý bizde tutmaz.Türkiyede 18 milyon kürt var,okumalarýnda engel yok ayrýmcýlýða tabi tutulmuyorlar, olan ayrýmcýlýk türk kürt ayrýmcýlýðý deðil zengin fakir ayrýmcýlýðý,türkün de kürdün de fakiri kötü durumda.Ama kýz alýnmýþ kýz verilmiþ,evlilikler kan baðlarý var,ne kürtler ne lazlar ayrý devlet kuramazlar sosyoloji buna imkan vermez,lazlarý özellikle örnek verdim olayýn saçmalýðýný vurgulamak için zaten lazlarýn öyle bir talebi de yok,bence 18 milyon kürdün 17 milyonunun da böyle bir talebi yok,bir milyon da malum örgüt sempatizaný falandýr ,militaný çok ama çok azdýr,iç ve dýþ güçler desteklemese öyle bir örgüt de olamaz da neyse karýþýk iþler daha fazla karýþtýrýp uzatmayalým konuyu.Ama bu suriye afgan iþleri sýkýntýlý.Bunlar bu ülkeye baðlýlýk duyacak bir geçmiþe sahip deðiller,burasý onlar için bir müddet sonra farklý gözle bakabilecekleri topraklar,bir müddet sonra bir referandum yapýlsa pek çok ilde mülteciler belli haklarla federatif yönetime sýcak bakarlar,bazý coðrafi bölgeler de o kadar karýþýr ki batýdaki pek çok ilde yaþayan vatandaþlar da yahu ne uðraþýyoruz lanet olsun kursunlar bir federasyon ne halleri varsa görsünler diyebilirler.Çok ama çok sýkýntýlý bir zaman dilimine giriyoruz ,üstelik tüm dünya bu döneme beraber giriyor,joker filminin son sahnesini unutmayýn.
Yer Ýmleri