-
Şimdi hak yememek adına sn achiles in eski gönderilerine baktım sedat peker hakkındaki benim hatırladığım tarzda bir gönderisini bulamadım.Hafızamda pekerle ilgili yazdıklarından bağımsız güvenilir biri olmadığı şeklinde bir ifadesi vardı diye hatırlıyordum,baktım öyle bir entry si yok ,ben artık yaşlandım sanırım
)))))))) Ama dikkat edilmesini istediğim noktayı eminim tüm forumdaşlar gibi sn achiles te anlamıştır.Biz kronik ezeli ve ebedi muhalifler olarak bu muhalif odaklardan gelen bilgilere öncelik olarak kimden ve neden geldiği konusuna mı odaklanmalıyız,içerige mi odaklanmalıyız.
-

Originally Posted by
hkm
Şimdi hak yememek adına sn achiles in eski gönderilerine baktım sedat peker hakkındaki benim hatırladığım tarzda bir gönderisini bulamadım.Hafızamda pekerle ilgili yazdıklarından bağımsız güvenilir biri olmadığı şeklinde bir ifadesi vardı diye hatırlıyordum,baktım öyle bir entry si yok ,ben artık yaşlandım sanırım

)))))))) Ama dikkat edilmesini istediğim noktayı eminim tüm forumdaşlar gibi sn achiles te anlamıştır.Biz kronik ezeli ve ebedi muhalifler olarak bu muhalif odaklardan gelen bilgilere öncelik olarak kimden ve neden geldiği konusuna mı odaklanmalıyız,içerige mi odaklanmalıyız.
Sn.Achiles yetişme tarzı gereği ve yukarıda kendi sıraladığı özellikler dolayısıyla açık seçik yazıyor. Yalnız ne kadar açık- seçik te yazılsa bazen konuya yabancı olanlar, kulak aşinalığı olmayanlarca özü anlaşılmayabilir. Ben kendisini okurken , gözümde o kadar çok yaşanmış olayla özdeşerek yeniden geçmişi yaşıyorum.
Devrim dipten gelmeyince halk özümseyemiyor yada koruyamıyor. Misal ; Kadın hakları konusunda bu ülkede hiç bir eylem- direniş , mücadele olmadığı halde Büyük Önder Atatürk aniden ve fazlasıyla özgürleştirdi kadınları. Sonuç ; bütün örgütlerde , cemaatlerde en önde kadınlar. Ama negatif yönde. ...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri