günümüzde hahamlar, imamalar, papazlar, rahipler gibi din adamlarý sýnýfý nasýl ittibar kaybettilerse, covid19 dan dolayý saðlýk sektöründeki doktor ve bilim adamlarýda benzer sebeblerden dolayý ittibar kaybedecekler...konuþtukça insanlarýn kafalarý daha çok karýþýyor.....ortada net bir teþhis yok....daha nasýl bulaþýldýðý ve nasýl yayýldýðý konusunda bile aralarýnda bilimsel bir fikir birliði yok...
Ben virüsün varlýðýný inkar etmiyor yada risk boyutunu küçümsemiyorum....aþý olmadým...ama aþý karþýtlýðýda yapmiyorum...aþýlarýn olumlu olumsuz etkilerinin biraz daha net görebilmek için son bahara kadar bekliyeceðim...bu toplumun gözünde biraz fýrsatçýlýk anlamýna gelebilir...ama allaha þükür benim her hangi bir saðlýk sorunum yok...birazda ondan dolayý rahatým...babam þimdiye kadar 3 tane vurmuþ...hangi aþý çadýrýn önünden geçiyorsa bir tane daha vur evladým diyor personellere

))
þahsen olayýn gereðinden fazla abartýldýðýný düþünüyorum....türkiyede günlük ölüm ortalamasý 1300 civarý...o zaman niye her gün sadece virüsten ölenlerin sayýsýný veriyorsunuz??...kalp krizi, kanser, sigara ve alkole baðlý ölümlerinde günlük rakamýný yayýnlayýn o zaman.......
Birde covid19 virüsüne yakalanýp ölen hastalarýn yüzde kaçý daha önce kalp, solunum, organ sorunu gibi ciddi kronik saðlýk sorunlarý olan hastalar idi ??..onunda bir zahmet istatistiklerini yayýnlayýnýz...
2020 yýlýnýn türkiye geneli ölüm istatistikleri sanýrým aðustos ayýnda yayýnlanacak...o da bize biraz fikir verecek..
Yer Ýmleri