Evet tekrar baktým yanlýþ bilgi yukarýda düzelttim.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet tekrar baktým yanlýþ bilgi yukarýda düzelttim.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna yönelik politikalar geliþtirilmeli ve bunu vaat edemeyen iktidar secilmemelidir. Beka sorunu diyorsak beka sorunu budur. Ve þu an bu imkanlar olmasa dahi bakabilecek durumda olan ( aylýk eve giren para bugün için 10k ve üzeri) her aile en az 3 çocuk yapmalýdýr.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim elimde deðil, 2 çocuðum var elinizden öper, fazlasýna da elimden geleni yapýyorum borsadan kazandýðým ile, sadece doðurmak deðil bakmak da bir þey. Sizlere de ayný bakýþ açýsýný kazandýrmak için yazdým, þikayet ettiðimiz pek çok þeyin sebebi kendimiziz ve zannediyoruz ki iktidar deðiþecek baþka bir þey olacak birileri gelecek sorunlar düzelecek. Sorunlar biz çözersek düzeliyor.
Sizin mantiginizla bakarsak Atatürk de Osmanlý subayý iken nasýlsa bi bok olmaz deyip sallayabilirdi, sallamadi. Sallamayýn diyorum.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zonguldak/Çaycuma, yangýn çýkarmaya çalýþýrken kameralara yakalanmýþ, baþaramamýþ gerçi de, yangýnla ilgili beklentisi olanlar 'þimdi tam zamaný deyip' tetiklendiler herhal..
Yani, sebepleri karýþýk olabilir yangýnlarýn, kimisi ihmal, kimisi kasýt, belki PKK Yunanistan yine...
Þu herifi iyice sorguladýktan sonra ifadesini medyaya deþifre etmek lazým, nasýl bir kafa, nasýl bir motivasyon...anlamak çok zor..ama anlamak lazým..
Arda Mevlutoðlu her zamanki gibi, bilgisiyle, detaylý araþtýrmacýlýðýyla, objektif bakýþ açýsýyla, tabiri caizse birilerine/birilerini sokup çýkarmýþ...
Yunanistan'ýn halen kullandýðý yangýn söndürme uçaklarýndan bazýlarý bizimkilerden bile eski. Uçaklar otomobil gibi deðil, bunlarýn parçalarýnýn ömrü var, habire sýfýrlanýyorlar zaten. Uçaðýn modeli konsept olarak bu iþe halen cevaz veriyorsa, uçuþu maliyet etkinse, halen güvenilirse, eski model bunlar diye bir þey olmaz, kýsaca.
Tweet serisini okuyunuz;
Yer Ýmleri