Arada bir , bir iki gün önce olduðu gibi buraya daha önce hiç görmediðim nick'li arkadaþlar hücum edip bir takým tartýþmalar yapýp yok oluyorlar bu nedir acep ? Ýyice paranoyak oldum þu ahir ömrümde .
Ýspanyol a , Reyis imiz destek atýnca piste fýrlamýþ , sayýn Reyis imiz ekonomist olduðunu belirtmisti , o sebepten faizlerin hýzla düþmesi gerekiyor , bunu hemen Þahap Mak lazým.Bugun öðle gibi akþam agora meyhanesinde Dolores in dansýný izleriz![]()
Mahfi Eðilmez geçen gün yazdý:
Parlamenter sistemdeyken, 2018 yýlýnda kiþi baþýna gelir Türkiye'de 10.883 dolar; Romanya'da 9.529 dolarmýþ.
Cumhurbaþkanlýðý sistemindeki 2020 yýlýnda ise Türkiye 8.600 dolara düþerken, Romanya 12.792 dolara çýkmýþ!
tabi romanyanýn bir ampül partisi. bir reisi yok, helak olup gidecekler.
Açýlým saçýlým uðruna Mustafa Kemal’in sözünü bile eðip bükmeler oldukça
(Bu arada hala kýyaslanmanýn keyfiyle döktürüyor Achilles)
dicital ofise, ordan buradan emir almaya gerek yok.
Hele tarihimize batýdan bakýp deðerlerimizi aþaðýlayan mankurtlar oldukça
genetik tepki hep olacak...
Mesela aþaðýdaki arkadaþ...
Kuzu postuyla yeniden sahnede...)))
Ya hu luzýr, sen de ülke orduna yakýn iþgal askerlerine oturum izni ver,
izni veren çavuþesku olsa da milli gelirin artar...
Ne diyorsun?
Kýrým’ý düþman iþgalinden kurtarýp
milli geliri 20 bin dolar yapalým mý?
Hey Allah’ým sen sabýr ver...
)))
Kaç kere söyledim mesela,
Bu Dolores severler
Bunlarýn hebisiii batýyý taklit ediyorlar
Sen bu batý taklitcisi Dolores cilere tavuk taklidi yap desen bunlar sana Mudurnu tavuk taklidi yapmazzzzlaaaar
Bunlar gidirler Kentucky Fried Chicken taklidi yaparlar ....
Yaw biz körfez Savaþý'ndan önce ABD askerlerine oturum izni vermeye çalýþmamýþ mýydýk hatta güney doðuda toprak kiraladilar ne hikmetse Trabzon limanýna kadar alacaklardý þu hiç bulunamayan kitle imha silahlarý yüzünden
Bu olay ne zaman olduydu millattan önce miydi neydi , ilaçlarýmý almayýnca unutkanlýk oluyor , sonra kim batýcý kim dogucu karýþtýrýyorum gusura galmayýn , sevgili dostlar
Yer Ýmleri