Vay maaþlý eleman gelmiþ.yahu sen hala benim soruyu cevaplamadýn.yukardan cevap gelmedi mi.lazlar çerkezler gürcüler kürtler türk mu deðil mi.bak maaþýný keserler ha.sakin akp politikasý dýþýnda lâf etme reisin dediðinin dýþýna milim çýkma.
Vay maaþlý eleman gelmiþ.yahu sen hala benim soruyu cevaplamadýn.yukardan cevap gelmedi mi.lazlar çerkezler gürcüler kürtler türk mu deðil mi.bak maaþýný keserler ha.sakin akp politikasý dýþýnda lâf etme reisin dediðinin dýþýna milim çýkma.
cahil benim zaten doktor olduðumu da bilmiyor.madem topigi provake etmeye geldin az bisi iþine odaklan bu kafayla seni iþten atarlar.gel de rumenigeyi arama
al yazdým ilacýný gidebilirsin
Ekran Alýntýsý.jpg
Bu aþamadan sonra olay cidden reha kayalýk.yeter ben ugrasamiyacagim.bu adam maaþýný hak edecek diye daha fazla yazamam .hem düzeysiz hem cahil bunu nasýl ise almýþlar ki.nerde rumenige nerde bu
Derviþin fikri ne ise zikri de odur...
Vatanýný ve liderini savunaný kimin beslediðini yazsa
hah iþte bu DOKTOR diyeceðim
Ammma
Yazamýyor...
Ama beni okuyanlar bunlarýn nereden maaþ aldýðýný
30 iq ile çýkarýr...
Haydi doktor yaz...
Olmazsa cýmbýz ile cýz...
Kimmiþ patronum?
)))
Aðabeyi Ceyhan Mumcu,Uður Mumcu ABD ve Ýsrail'in PKK ve Barzani ile yaptýðý Kürdistan planlarýný yazacaðý için öldürüldüðünü söyledi. Ýran yaptý iddiasý özellikle Fetöcülerin iddiasýdýr palavradýr hedef saptýrmadýr.. Cinayetin izinin sürülmesini Fetö'nün engellediðine inanýrým.. Þimdi amcalarýnýn tam tersine Mumcunun kýzýnýn ve oðlunun PKK/hdp'e oy vermesi ise babalarýnýn katilleriyle omuz omuza olmaktýr.. Bu çocuklar ben tiksindiriyor.. Öyle babanýn böyle çocuklarý..!
Son düzenleme : METEPOSTA; 05-08-2021 saat: 18:53.
Yer Ýmleri