İşimiz var seninle...
İşimiz var seninle...
Hic bosuna ugrasma ben bunu ev niyetine aldim, temettusunu yiyecegim, kizdirirsan bunun uzerine bir ev daha alirim sendenaberin olsun![]()
Siz yazıştığınız dakika itibariyle çoğu satılmış olmalı o stoğun, bir kısmı belki şu anda tıra yükleniyor. Stoğun karlılıkla ilişkisi satıldığında maliyetinin ve satış fiyatının işlenmesiyle olur. Bu bilançoda da orda gariban gariban dönen varlıklarda duruyor, heyecanlı, sırasının gelmesini bekliyordu. Hammadde ve mamül fiyatlarındaki artışlar süşünülürse miktar olarak ta iki yıl kapanışları arasında miktar olarak pek fark olmasa gerek diye düşünüyorum.
Bilançonun nerdeyse fiyatlanmaması 1Ç bilançosunu daha önemli kılıyor, az bir parça atmıştım kenara çok düşerse biraz daha tırtıklarım, 1Ç bilançoda durum değerlendirir.
Ceyreklik 87 milyon kar tabiki gelmez cunku mevcut karin icinde gayrimenkul degerlemesi de var.
Ancak, Genel mudurun dedigine gore ciromuzda ve hammadde artışını fiyarlara yansitmakta bir sıkıntı yok dedi. Talepte bir daralma yokmuş.
Kapasite kullanim orani %50ymis. Ozellikle Rusya pazarindan kayan musterilerin taleplerine cevap verebiliriz dedi.
Sirket 2021/12 son çeyrekte gösterdiği perfermansin bir kismini bir sonraki bilancolarda da gosterse yeter. Yani her ceyrek 80 degil 40m kar etse ve 10F/K ya göre degerlense bile super olur.
Şuan borsadaki tüm yan tahtalarda bir sıkıntı var. Müşteri viop da veya bist 30 da.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : HEG; 19-03-2022 saat: 17:16.
Yer İmleri