Günü 20 üstü kapatýr gibi duruyor. Bakalým gün sonu ne yapýcak.
Günü 20 üstü kapatýr gibi duruyor. Bakalým gün sonu ne yapýcak.
120 milyon TL 6 aylýk kar.
Sanki 150 milyon TL bekleniyordu.
Yine de oldukça güzel
Yarýn ne yapacaðý belirsiz.
Hayýrlý olsun.
Bilançomuz hayýrlý olsun arkadaþlar maþallah 🧿🧿🧿🧿 Beklediðimize deðdi, yarýn ne tepki verirse versin umrumda deðil. Kesinlikle ytd
hisse benim beklentilerimi karþýlýyor. 6 aya 110 civarý olur demiþtim 120 geldi. esas olayý bence ikinci altý ayda gerçekleþtiricek. yýlýn tamamý ný 330 milyon üstü karla kapatabilir. satýþlarýný iki kata yakýn artýrmýþ ve 45 milyonlukta borçta düþüþ görülüyor. eðer cosmer kimya açýlýrsa bu borcunda büyük çoðunluðunu eritip seneye artý finansal gelir yazýcaktýr. buda karlýlýða bir artý. yarýn ne tepki verir belli olmaz. kiminin isteklerini karþýlar kiminin karþýlamaz satar. esas tahtacý ne dicek o önemli. bugün yine iyi derecede topladý hisseyi.
Hayýrlý olsun, bence güzel.
https://twitter.com/LRDR_ekofut/stat...10648861876224
Þirket nakit akýþýný düzeltmesi gerçekten sevindirdi.
Yurtiçinde sunta, MDF, orman ürünlerinde iþler yolundaydý diye hatýrlýyorum.
Bu yüzden yurtdýþý satýþýn payý azalmýþ.. Çok da önemli deðil yurtiçi satýþlar dövizle deðil ama dövize endeksli....
Parafin emülsiyonlara talep devam edecek demek ki.. Þirketin ertelenmiþ gelirleri ve sipariþ avanslarý 100% oranýnda artmýþ.
Þu þüpheli alacaklarla uðraþacaðýnýza SÝGORTALAYIN kardeþim. 1nisan 30 haziranda sadece 3 milyon þüpheli karþýlýðý ayýrmýþsýn. Toplamda 52 milyon![]()
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Arkadaþlar geçmiþ olsun bugünü kazasýz belasýz atlattýk ve 20 üzeri kapattýk. BOFA da mal kalmadý, piyasa ya yabancý giriþi var. Ýnþallah iyi yerlere zamanla geliriz. Kesinlikle ytd
Yer Ýmleri