11.77 geçilince dal 14.24 e yaklaþtýkça boþalt .14.24 geçilirse full yap arkana yaslan.11 civarý yerler uzak dur.y.t.d.
11.77 geçilince dal 14.24 e yaklaþtýkça boþalt .14.24 geçilirse full yap arkana yaslan.11 civarý yerler uzak dur.y.t.d.
1 kg parafin oldu 55 tl. petrol fiyatlarý rekor kýrýyor.hedefimize gelecek inþaAllah.
330 milyon satýþta 47 milyon kâr geldi.yýl sonu ciro beklentisi 750 milyon.ķâr beklentim 90 milyon yýllikta.hedef 30 lira
Ilk etapta fk 10 a gelmeli, yani 20 tl ler, su anki uretim miktarinin kat ve kat uzerinde kapasitesi var, rusya da pazardan cekildi, artik birakmam seni mercan, ama tahtacisi cok pislik hala milletin elinden mal alma pesinde olabilir ama bu rakamlarla milletde artik malini kolay kolay vermez diye dusunuyorum, kendi fikrimdir, ytd,
Geçen yýl yuksek-pahali f/k ve pd-dd ile halka arzý yapýldigindan sýkýntýlý bir arz olmuþ ...
Þimdi ise hisse fiyatý 1 yýldýr yerinde saydigindan Enflasyon, þirketin ciro-karliligini ucurup 1 yýlda hisse fiyatý köpüðünü almýþ ..
Yalnýz, takasý daðýnýk..
Birileri muhtemelen savaþ veriyor geri planda .
Son düzenleme : TUNGA; 13-03-2022 saat: 08:29.
En fazla bir hafta baskilamayi deneyebilir ondan sonra tutamaz....
Þirketin en önemli problemi borsaya yeni açýlmýþ olmasý.
yatýrýmcýnýn yönetimi anlamasý ve güvenme süreci
oluþtuktan sonra þirket gerçek deðerini (olumlu-olumsuz) bulur.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri