Devrede kesti hç þaþýtmayan hareketler yapýyorsun sadece küfür edip bekliyoruz bir þey deðiþmiyor.
Devrede kesti hç þaþýtmayan hareketler yapýyorsun sadece küfür edip bekliyoruz bir þey deðiþmiyor.
Hele bý emeklilik fonlarýnin satýþý bittiði kesinleþsin mal gelmeyince bir þeyler deðiþir.
***YAÐIZ AT ÞAHLANDIMI DURAK DÝNLEMEZ***
Üstad sepet dedik söylendinde söylendin sen bi hisse söyle dedin bende sana bende olan birini söyledim mesaj attým dogrumu þok market gittimi gitti digerleri algyo .alarko holding.pegasus.ykb.polho sepetin þimdi burda ne zarari oldu bir defa hep kazandirdi 3 tanesi gitmese 3 tanesi gitti hissemizin çok gidenleri gitmeyene yýgdýk kimler nekadar piþman 1 sene öncede söyledik bol þans herkese bol kazanclar
Sayýn kartal sen bana mesajda bir hisse yazmýþsýn þimdi dönüp baktým. O da belirttigin hisse yazdýðýndan beri performansý ile polhonun arasýndaki performans farký belli..
Ben buraya da 100 kere yazdým bencede sepet en güzeli ama insanlar buradan daha fazla umutluysa niye insanlarý zapturapt altýna alýyorsunuz. Bakýn ben buraya da yazdým uþak ve ALBRk yi kaçýrdým ama hiç buraya gelip sepet yapýn demedim kim ne yaparsa yapsýn arkadaþlar.
Ben diyorum ki evet sepet daha iyi ama insanlara bu hisse düþerken yada sabit kalirken sepet yapmaktan bahsetmekten vaz geçin herkesin aklý var. Siz yapýn size yapmayýn diyen yada sepet kötü diyen yok.
Lütfen artýk þu sepet konusunu burada kapatalým
***YAÐIZ AT ÞAHLANDIMI DURAK DÝNLEMEZ***
Harbiden ya bu sepet muhabbeti nedir
Polisaný konuþalým
Trenýn.de seyrine doyum olmuyo ne güzel geçýyo.nasýl bý holdingsýn polho yüklendýkce gerý gýdiyosun kaç milyon koyacaz daha heryerden kazançlarý attýk buraya satmamýzýmý bekliyon hatamý yaptýk gençler.üstadlar
Bistin kýsada %10 yukselisinde %14 eksi yaparak herkesi kitledi polhocuk kendine indikce alima devam borsanin düzeltme yapmasinda inerse vay halimize herkese bol kazanclar diliyorum 5 li rakamlar görülürmü bu pol hersey olur yatirim tavsiyesi degildir siz kendi bildiðinizden devam edin.
Yer Ýmleri