“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hayýrlý olsun
BMS Çelik Hasýr halka arzý 31 Mayýs-1 Haziran tarihlerinde Borsa Ýstanbul'da InvestAZ Yatýrým tarafýndan gerçekleþtirilecek. Pay baþýna halka arz fiyatý 4,87 TL olarak belirlendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
http://www.bmscelikhasir.com.tr/BMS_...17.05.2021.pdf adresinde yer alan izah namedeki 43. tabloda teminat/rehin/ipotek (TRÝ) durumu belirtilmiþ. Burasý biraz sýkýntýlý gibi geldi. Teknik bilgisi olan açýklayabilir mi? Þirket yaklaþýk yýllýk hasýlat oraný kadar diðer grup þirketleri adýna TRÝ vermiþ. Cep to cep olayýna mý benziyor?
Bunlarýn hepsinin ayný anda arzýna kim karar veriyor.
Bu arzlar yeni yatýrýmcý yeni para giriþi için yapýlmasý lazým
ama hala anlayamadýlar.
artýk ne yeni yatýrýmcý ne yeni para giriyor
sadace içeride oplan para yer deðiþtiriyor. bunu ben
görüyorumda þu arzlarýn hepsine birden onay veren þahýs görmüyormu?
Ayes Çelik hasýra göre durum nedir bu þirkette
eþit daðýtým 1 tavaný var
Bms çelik/ mollaoðlu: Halka arz gelirinin yüzde 30'u ile banka borcunu kapatacaðýz - bloomberg ht
31.05.2021 14:38:12 bms çelik/ mollaoðlu: Halka arz gelirinin yüzde 30'u ile banka borcunu kapatacaðýz - bloomberg ht
31.05.2021 14:34:31 bms çelik/ mollaoðlu: 4 þirketimiz daha var onlarý da halka açmayý düþünüyoruz - bloomberg ht
Yer Ýmleri