Originally Posted by Dali45 Merhaba, Rtp için ne düşünüyorsunuz, gerçi daha 1 aylık fon. Aylık %18 getirisi olmuş Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bende olan bir fon, ve oldukça aktif yönetilen bir fona benziyor. TCD'nin eski müdüru Kubilay bey yönetiyor bu fonu M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum bugun ku yuzde 161lik artis nedir pay adetleri mi artti diye baktim degil, farkli bisi mi var NBH daki durum degil gibi zaten onun da yarin aylik getiri degeri normale inecek.. Originally Posted by supremegod Bende olan bir fon, ve oldukça aktif yönetilen bir fona benziyor. TCD'nin eski müdüru Kubilay bey yönetiyor bu fonu M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey Dostum bugun ku yuzde 161lik artis nedir pay adetleri mi artti diye baktim degil, farkli bisi mi var NBH daki durum degil gibi zaten onun da yarin aylik getiri degeri normale inecek.. Hata vardı sayın Serbetbey, gün icinde düzeltildi M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabanci icerikli fon , +3 valor
Forum Rules
Yer İmleri