Doç.Dr. Hakan Akelma Stetoskop
@hakanakelma
· 1 sa
Sinovac aþýsý ilk doz için de randevular açýlmýþtýr.
Bekleyenlere duyurulur.
Doç.Dr. Hakan Akelma Stetoskop
@hakanakelma
· 1 sa
Sinovac aþýsý ilk doz için de randevular açýlmýþtýr.
Bekleyenlere duyurulur.
Cem Yýlmaz
@CMYLMZ
·
52sn
Ben oldum,siz de olun![]()
Armagan Çaðlayan
@Armagan_caglaya
·
2s
16 Haziran’da Ýstanbul’da arabanýn kaloriferini yaktým. Kayýtlara geçsin!
Bahri Þenkal
@bahrisenkal
·
5d
Aþý olmayan þaþý olsun!..
Þeyma Sayar
@sheymasa
· 14d
Bazý insanlarýn gerizekalý olduðunu düþünüyorum artýk. Hâlâ Biontech aþýsýný birkaç ay önce alýp þu anda nüfusun çoðunu aþýlamýþtýk diyenler, o zaman aþýsýný üreticisi, sahibi Almanya'nýn bile tedarik saglayamadýðýný görmüyor. Hiçbir ülke aþý almayýp vatandaþý öldüreyim demez.
Koray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
Efenim gerizekalýlýk deðil. Aþý Almanya'da üretilmiyor. ABD'de Pfizer üretiyor. Aþý bulunur bulunmaz tedarik anlaþmalarý yapýldý.
Ve bizden aylar önce aþýlar alýndý. Bizimkiler Çin'in etkisiz aþýsýný almaya uðraþýp sonra onu da beceremeyince Biontech aldýlar. Gecikme bu yüzdenKoray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
·
6d
Ayrýca belirteyim Uður Þahin'in kiþisel çabasý olmasa o biontechler de alýnamayacaktý. Hala Çin o etkisiz aþýlarýný göndersin diye bekliyor olacaktýk.
Ölenlerin çoðu aþýsý olan bir hastalýktan öldüler. Tamamen beceriksizlik iþ bilmezlik. Eline yüzüne bulaþtýrma olayý.
turumpu apar topar gönderip üstüne topraðý attýlar. þu an facebook twitter youtube komple yasaklanmýþ durumda. güya biden kamala biz geldik pandemiyi bitirdik reklamlarý yapýyor. peki iyi güzel de ya finansal piyasalarýn girdiði bu çýkmazdan çýkýþý nasýl olacak? bu balon 3 yýl daha üflenmeye devam edilebilir mi?
bence trump veya onun veliahtý geri gelecek. ama bu sefer gitmemek üzere geri gelecek. jack ile mark'ý silmek üzere geri gelecek.
ayvagöbek abi daha iyi bilir ama ya abd genelkurmay baþkaný baþçavuþ yarbay mcdomalds ya da NSA in baþý çin asýllý amerikalý vang çung abd nin baþýna gelir , daha orda seçim meçim olmaz abi.
ne seçimi ya
eskiden seçimmi varmýþ
fýransaya da kýrallýk gelicek
hayýrlýsý
not: bu arada çin in nsa inin bilgisayar sisteminin abd ninkinden çok daha üstün geliþkin vs olduðunu düþünüyom
Vaziyet
@vaziyetcomtr
· 18s
Bodrum'da iþ insaný Sezgin Baran Korkmaz'a ait Paramount Otel'de konakladýðý ortaya çýkan Savunma Sanayii Baþkaný Prof. Dr. Ýsmail Demir konuya iliþkin "Ýddialar iyi niyetli deðil. Saklayacak hiçbir þeyim yok" dedi.Ýþte bu iyi olmadý...En baþarýlý bürokrat...Böyle þeylere tenezzül etmemek lazým, söylemesi kolay ama sýradan ailelerden gelen insanlarýn bunu baþarabilmesi mümkün deðil.Koray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
·
8d
Mafyanýn otelinde kalýyorsunuz ve yüklü tatil faturanýzý da baþkasý ödüyor.
Ve bu durum size tuhaf gelmiyor öyle mi?
Þükrü Saraçoðlu ölmedi tabii ki, Kadýköy'de yaþýyor.Rusdu Saracoglu
@RusduSaracoglu
· 4 Haz
Benim dedem Þükrü Saraçoðlu da çok aptalmýþ herhalde. 1923-1950 arasýnda tam 27 sene devlette, Cumhurbaþkanlýðý dýþýndaki en üst düzey görevlerde çalýþmýþ ve 1953 te Teþvikiyede kiralýk bir apartman dairesinde kiracý olarak ölmüþtür.
Yer Ýmleri